Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van, hogy minden ok nélkül...

Van, hogy minden ok nélkül magányosnak érzitek magatokat?

Figyelt kérdés

Nem is tudom.. a gyerekkori sérelmek gyógyíthatók? Azt hittem, ha végig járom a kötelezőket, hogy egyetem, diploma, jó munka, pár találás stb, akkor majd jól fogom érezni magam.

Most meg itt vagyok 24 évesen, fiatal vagyok, van egy jó munkám, a karrieremben haladok, barátnőm is van évek óta és jól megvagyunk és mégis olyan magányosnak érzem magam.

18 éves korom óta önellátó vagyok, minél előbb menekülni próbáltam apám elől..

Érdemes lehet elmennem szakemberhez? Mégis hogy kell ezt elkezdeni egyáltalán? Azt hittem, ha csak telik az idő, majd elmúlik, de nem.. Valahogy, hogy már nincs az a nagyon sok tanulni való feltörőben van minden, amit az évek során a szőnyeg alá sepertem.

Sétálgatok, nem érzem jól magam. Nevetnek körülöttem és nem érzem jól magam. Vidám kollégák vesznek körül, akiket megnevettetem és nem érzem jól magam. Persze mosolygok, de belül meg rideg éberség uralkodik rajtam.

Egyre csak az szajkózom magamban, minek élni. Apád tönkre tett. Ezt nem tudod helyrehozni. Nincs megoldás.

2022. szept. 2. 21:07
 1/5 anonim ***** válasza:
75%

Az itteni emberek 99%-a ilyen.

Lehet akármennyi barátod, lehet akárhány élményed, akármennyire is stabil az életed kívülről, ha legbelül egy zsák szar vagy és kongsz az ürességtől akkor semmi és senki nem fogja azt pótolni! Örökké magányos leszel.

Ülhetsz Bugattiban, lehet akárhány barátod, lakhatsz villában, tényleg kb. mindenki irigyelné az életed, de ha legbelül nem tudsz megküzdeni a démonjaiddal, a belső ördöggel akkor a fene elvitte az egészet. Szó szerint!

2022. szept. 2. 21:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen.. olyan is szokott lenni hogy mellettem fekszik barátom de mégis úgy érzem egyedül vagyok..vagy félek hogy majd úgyis megunnak mások és akkor azért érzem, pedig nem kellene így éreznem
2022. szept. 2. 21:42
 3/5 anonim ***** válasza:
67%

Szóról szóra, ahogy mondod.

2022. szept. 2. 22:03
 4/5 anonim ***** válasza:
63%
Ez egy enyhe depresszió. Ideje egy jó pszichológushoz menni vele, esetleg coach-hoz. Nem kell annyiban hagyni. A barátnődbe szerelmes vagy vagy csak úgy elvagytok egymás mellett? Mert megélt szerelem és depresszió nem összeegyeztethetők.
2022. szept. 2. 22:10
 5/5 anonim ***** válasza:
53%

Nagyjából tudom, hogy min mész keresztül és azt gondolom, egy olyan ember hiányzik az életedből, akivel beszélgetni tudsz. Szerepek, álarcok és falak nélkül. Sajnos úgy tűnik, a barátnőd erre nem alkalmas - ez persze nem degradálja őt, hisz vannak olyanok, akiknek ez nem megy. Neked viszont van rá igényed és szerintem becsülendő, hogy felismerted.

Talán tudnék segíteni, tudnánk egymásnak segíteni. Írj, ha gondolod.

30f

2022. szept. 9. 03:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!