Ti nem vagytok minden ok nélkül nagyon agresszívek? Eltávolodok az emberektől.
Én borzasztóan az elmúlt egy héten. Nem tudok aludni, remegek, hányingerem van, izzadok, tikkel a szemem, szúr a bőröm, ki vagyok sokszor vörösödve. Mikor ideges vagyok többnyire üvöltve énekelek valami metált, vagy szarrá harapom a felkaromat. Inkább az mint a divatvagdosás. A harapás is fáj legalább és nem hagy nyomot, de lenyugtat.
Tehát: A front miatt lehet most, vagy telihold, vagy mi ez?
Emiatt nem is nagyon tudok emberekkel foglalkozni meg beszélgetni...
Ja, ééés aki normálisan válaszol zöldet kap, ellenkező esetben piros. Utálom ha kiviccelnek.
18 éves lány
Mi az oka ennek szerinted? Kire vagy mérges?
Nem kiadni kell a dühödet, mert akkor mindig ezt fogod csinálni, ahelyett hogy gyökerestül oldanád meg: Törölnéd a dühöd, megoldod azt a dolgot ami miatt dühös vagy.
Én évekkel ezelőtt több óráig leírhatatlan dühöt, gyűlöletet éreztem, az hogy késsel vágdossam magam közel sem volt elég ahhoz hogy kiadjam magamból a legkisebb részét sem.
Ma már egyáltalán nem jellemző ez, persze zúzni törni akarok de nem őrülök meg tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!