A football szurkolók miért ilyen agresszívek?
A szurkolók 95%-a nem ilyen.
A maradék 5% az, aki amolyan társadalomba beilleszkedni képtelen, "direkt török-zúzok, hogy aztán szidhassam a rendőröket, ha rámb*sznak kettőt a gumibottal" jellemű, vagy szimplán csak ezt a primitív, állati szintet megütő ember. Illetve nem is az 5% ilyen, ez legfeljebb 1%-uk, csak sajos elég sokan követik az efféle nagyhangú idiótákat. Az ilyenek az életben vagy azok a tipikusan rémesen primitív izomagyú bunkók, akiknek az ábécéskönyv már sci-fi, és akik mivel az élet más területén nem érvényesülnek, így próbálják kompenzálni a kisebbségi komplexusaikat. Másik részük egyszerűen az értelmes emberi gondolkodással szembe menő szélsőséges elveit hangoztatni megy a focimeccsekre.
Naiv tiniként én is tagja voltam egy ultra-csoportnak, de egy idő után kiléptem. Amikor úgy készültek a meccsre, hogy "verekedni fogunk a csapatért", az volt az a pillanat, amikor én azt mondtam, hogy kilépek. Én szurkolni járok a meccsekre, és nem primitív állat módjára baromkodni.
A Jobbik a szigorítás ellen azzal érvelt, hogy a szurkolókat nem kéne úgy kezelni mint a bűnözőket.
Hát amit tegnap láttam (még csak a metrón!!!), azzal ezt cáfolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!