Más is élt már át ilyet? Látszólag minden ok nélkül?
Figyelt kérdés
Mostanában azon kapom magam, h szét tudnám b..ni az emberek fejét az utcán. Hiirtelen elönt a düh. Legszívesebben a legválogatoottabb kínzásokat csinálnám meg velük. Ilyen mással is volt már? Szerintem a magány teszi, meg, h mindenkiben csalódtam, de néha nagyon nehéz megállni, h ne ugorjak neki valakinek. A skizot, meg, h pszichopata vagyok elvetném, más tünetem ugyanis nincs. 18/)2013. okt. 30. 07:34
1/8 anonim válasza:
Sürgősen menj el orvoshoz, kezelni kell a gondodat, mielőtt nagyobb bajt nem teszel. Menj el a háziorvoshoz és őszintén mondd el neki az érzéseidet, ő majd ad beutalót a megfelelő orvoshoz.
3/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk ennél durvább kérdéseket is írnak ki. Nem kell orvos, olyan emberek kellenének, akik megértenek. Na, nem arra gondoltam, hogy erről beszélgetnénk naphosszat, hane olyanokra, akik nem okoznak nekem fájdalmat, mondjuk.
2013. okt. 30. 09:54
4/8 A kérdező kommentje:
Ja, és még mielőtt valaki azt hinné, hogy másokat szoktam bántalmazni, akkor téved. Méd senkit nem bántalmaztam, max. képzeletben. :)
2013. okt. 30. 09:59
5/8 A kérdező kommentje:
ja, és amúgy köszi a választ.
2013. okt. 30. 11:51
6/8 anonim válasza:
Miért, talán az emberek tehetnek arról, hogy magányos vagy? Vagy azokban csalódtál, akik szembejönnek az utcán? A saját dolgaidért Te vagy a felelős, csak egyszerűbb másokat hibáztatni és képzeletben rajtuk bosszút állni, mint belátni a hibáidat és változtatni rajtuk. Magaddal és a saját életeddel van neked bajod, a többi csak mellébeszélés.
7/8 anonim válasza:
Ez éppen elég tünet ahhoz, hogy elmenj egy pszichológushoz és kibeszéld a gondjaidat, közösen találnátok megoldást a bajodra. Persze ha beiratkoznál egy sportklubba, és rendszeresen edzenél, az is sokat segítene kordában tartani az indulataidat, vagy jóga, esetleg tai chi.
8/8 anonim válasza:
Egyszerűen csak figyelemre vágysz. Mivel tehetségtelen, átlagos, unalmas személyiségű kis senki vagy, pozitív dolgot nem tudsz felmutatni, így hát most ezzel a "szadista vagyok" szereppel próbálsz meg kitűnni. Majd kinövöd, aztán az ezotéria felé fordulsz, "szellemet láttam" meg a többi baromság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!