Ez baj lehet? 4 hónapos kislányom, alig hízik,150gr hízott az elmúlt hónapban. Pedig rengeteget eszik 200gr/etetés, anyatejes. Sokat sír, látszólag ok nélkül sír.
Mindig ilyen keveset hízott? Mennyi tejterméket fogyasztasz? Én is úgy gondolom, hogy hasfájás miatt sír, és azért alhat olyan sokat, mert nagyon elfárad a sírástól. Tejallergia szóba jöhet, nincs esetleg bőrtünete, ekcémája? Széklete rendben van?
Én fiam tejallergiás, 3 hónaposan vált nekem gyanússá, 4 hónaposan váltottunk tejallergiásoknak való tápszerre. Ha jól értem, csak szopizik, akkor viszont nálad a teljes tejmentes diéta segíthet, ha erről van szó. De mindenek előtt a gyerekorvosoddal beszélj erről. Apropó, ő mit szól a súlygyarapodásához?
Amúgy 4-5 hónap között csak 200 grammot hízott a fiam, nem a tejallergia miatt, hanem mert elkezdett rengeteget mozogni.
Bőrtünete nincs, széklete napi 1x van, normális, mint eddig. Én nem igazán eszem a tejes dolgokat, de jobban odafigyelek majd.
Csak most hízott ilyen keveset, orvos még nem látta. Majd viszem tanácsadásra, és akkor elmondom neki.
Szóval a hasfájás merítheti ki szegénykémet. Igen én is gondoltam arra, hogy azért hízott keveset, mert mozog, de az az igazság, hogy elnézv a szomszéd kislányt hozzá képest az én lányom egy állóvíz. Amikor épen nem sírt, és leteszem a földre akkor 10-15 percig nézelődik, kicsit rúgkapál, de semmi extra. Na hát nem tudom...Eddig amikor fájt a hasa kapott espumizant, de attól mintha csak rosszabb lett volna., húzta magát, veszítette. Ezeket most nem produkálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!