Szerezz magadnak háziállatot ha nem megy az emberekkel a társaskapcsolat.
Ha nem szereted az álaltokat akkor meg old meg a pszichés problémádat ami gátol az ismerkedésben egy pszichológus segítségével, de ez a megoldás pénz, idő és energia.
Sok sikert!
()
Szerintem ebben az esetben ha a mozgásodban korlátozott vagy akkor kérd meg a gondviselődet, hogy vigyen olyan környezetbe ahol hozzad hasonló emberek vannak. Hétvégénként rengetek mozgásukban korlátozottaknak van program.
természetesen ez is idő, pénz és a segítődnek energia igényes.
Azt esetleg nem próbálnád ki, hogy bevonulsz olyan intézménybe ahol mozgáskorlátozottak vannak és hétvégénként meg haza mész ahol MOST laksz?
Sok sikert!
Szerintem közöttük jól érezhetnéd magad miután kitesztelted, hogy neked heti hány napra van szükséged velük együtt élni.
Kezdetben csinálhatnád azt, hogy heti 3 napot vagy a hozzad hasonló mozgássérültekkel, aztán ha kialakul egy kapcsolatod valakivel akkor egyre több és több.
Itt vagy néhány betekintő videó a lakóotthonok életébe:
https://www.youtube.com/results?search_query=Mozg%C3%A1skorl..
NE MAGAÁNYOSODJ EL,(!) mert a depresszióból könnyebb a halálba menni mint a depresszióból az életbe visszazökkenni!
(nem tudom, hogy így van-e ez a kijelentés csak valakitől hallottam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!