Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Egyedül érzem magamat sokszor,...

Egyedül érzem magamat sokszor, mit csináljak?

Figyelt kérdés

2022. aug. 31. 15:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
67%
Foglald el magad
2022. aug. 31. 15:09
 2/17 anonim ***** válasza:
75%
Keress online, vagy offline közösségeket! Könyvtár, tanfolyam, civil szervezet, ami neked tetsző célért tevékenykedik, Facebookon vannak tematikus csoportok mindenféle érdeklődési körre.
2022. aug. 31. 15:14
 3/17 anonim ***** válasza:
70%

Szerezz magadnak háziállatot ha nem megy az emberekkel a társaskapcsolat.

Ha nem szereted az álaltokat akkor meg old meg a pszichés problémádat ami gátol az ismerkedésben egy pszichológus segítségével, de ez a megoldás pénz, idő és energia.

Sok sikert!

()

2022. aug. 31. 15:15
 4/17 A kérdező kommentje:
sajnos nem lehet kisállatunk, nem nagyon szoktam kijárni a városba mert mozgássérült vagyok
2022. aug. 31. 15:18
 5/17 anonim ***** válasza:
66%
Mennyire vagy mozgásodban korlátozott? Ha tudsz azért járni, csak lassan, attól még nem kell vissza húzódni. Csak a gyerekek szoktak ilyenen csúfolódni.
2022. aug. 31. 15:21
 6/17 A kérdező kommentje:
de nem tudok egyedül elmenni ide-oda, nincs kocsim, mindig szülők visznek
2022. aug. 31. 15:23
 7/17 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem ebben az esetben ha a mozgásodban korlátozott vagy akkor kérd meg a gondviselődet, hogy vigyen olyan környezetbe ahol hozzad hasonló emberek vannak. Hétvégénként rengetek mozgásukban korlátozottaknak van program.

természetesen ez is idő, pénz és a segítődnek energia igényes.

Azt esetleg nem próbálnád ki, hogy bevonulsz olyan intézménybe ahol mozgáskorlátozottak vannak és hétvégénként meg haza mész ahol MOST laksz?

[link]

8/17 anonim ***** válasza:
80%
Társasjáték klub nincs a környéken? Ha van, akkor szokj oda!
 9/17 A kérdező kommentje:
#8 nem tudok róla
2022. aug. 31. 15:25
 10/17 anonim ***** válasza:
70%

Sok sikert!

Szerintem közöttük jól érezhetnéd magad miután kitesztelted, hogy neked heti hány napra van szükséged velük együtt élni.

Kezdetben csinálhatnád azt, hogy heti 3 napot vagy a hozzad hasonló mozgássérültekkel, aztán ha kialakul egy kapcsolatod valakivel akkor egyre több és több.

Itt vagy néhány betekintő videó a lakóotthonok életébe:

https://www.youtube.com/results?search_query=Mozg%C3%A1skorl..

NE MAGAÁNYOSODJ EL,(!) mert a depresszióból könnyebb a halálba menni mint a depresszióból az életbe visszazökkenni!

(nem tudom, hogy így van-e ez a kijelentés csak valakitől hallottam)

2022. aug. 31. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!