Párom nincs itthon a munkája miatt 15 napig, és térereje sem lesz, így beszélni sem tudunk. Mit csináljak addig?
Kutató tengerbiológus, és a semmi közepén lesznek egy hajón 15 napig, amíg beszélni sem tudunk. Hogy tereljem el a figyelmem? A közös házunkban élek, a kutyáinkkal, borzalmas, hogy minden tárgyról eszembe jut, akárhová is nézek. Már írtam egy takarótási tervet, hogy hogy rakom rendben a-z - ig a házat és a kertet, de ez nem tart 15 napig... Minden nap szórakozni menni munka után pedig nincs pénzem.
23/N.
Barátnőid? Szüleid? Unokaesók, kollégák, haverok...?
Olvass, tanulj nyelvet, hallgass zenét, menj kirándulni, edzeni, futni, bicajozni, stb.
Ez valami kitalált szituáció?
Mobilnet mindenhol van... FŐleg a kutatók számára nélkülözhetetlen...
Aha.. egy lakatlan szigetről is lehet streamelni.. de ő képtelen egy kutatóhajóról beszélni veled naponta pár percet.
Vegyél neki akkor egy műholdas telót és probléma megoldva.
Jézusom, hogy jutottunk idáig. Nem bántás kértem, hanem segítséget, mert el vagyok veszve kb. Munkám van, de a héten csak csütörtökön és pénteken dolgozom, utána már minden nap, csak most zárva vagyunk.
A saját telefonját nem viheti el, az eszközöknek nyilván minden megoldott. Egyébként meg kifejezetten ilyen elektronikai sugárzást kutatnak, hogy milyen hatással van a tengeri elővilágra, és azért nem vihetnek magán telefont, hogy kontrollálva legyen minden. Ha ennyi "kutató" van itt, ezt igazán tudhatnák. Amúgy meg biztos, hogy ott vannak, mert a kutatócsoport vezetője jelent mindent az itthoni csapatnak.
A szüleim válnak, oda most inkább nem mennék, a barátaim legnagyobb része pedig más vàrosban kollégista.
De az egy gyönyörű kép a mai társadalomról, hogy a kommentek nagy része nem elfoglaltságot ajánl, hanem bántó, sértő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!