Mit csináljak egyedül itthon nincsenek barátaim szüleimmel lakom? 32/N
30+ évesen már túltehetted volna az '"egyedül hova?" gondolkodásmódon.
Én például kirándulni, túrázni szeretek. Teljesítménytúrák is vannak hétvégente. Legutóbb például a Börzsönyben voltam és voltak túratársak akik Szolnokról jöttek fel csak azért hajnalban, hogy kiránduljanak.
NA meg életcélok, jobb munka, több fizu, albérletbe költözés, jogosítvány. Tudom, senki nem szereti idegenek zsebét tömni, de személy szerint szívesebben lakom Pesten vagy nagyobb városban ahol minden elérhető, mint a szüleimmel vidéken ahol 2 nap után megöl az unalom.
Közeli megyeszékhelyen vagy bárhol nézz programokat és menj el, ha van rá lehetőség.
Ha nincs, otthon foglald le magad, pl. mindfulness, vagy relaxációs módszer, esetleg agykontroll tanulásával.
Festés, rajzolás, origami, bármi segíthet, amit örömmel végzel, a figyelmet lekötni és pozitív irányba terelni.
Imádom, h minden válaszban jobbnál jobb tippeket adnak, de valojában ők sem csinálják főleg nem egyedül... Telon Angry birds vagy vágd le a füvet.
Jobbat nem tudok. A buszlopáshoz is két ember kellett :/ :'D 24f
Maszturbálj, snapchatelj, youtube csatornázz.
De jobb ha inkább beletörödsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!