Szerintetek mennyi ideig tart, míg egy ember beleőrül a magányba?
Figyelt kérdés
Főleg ha nincs se munkája, se barátai, depressziós meg hadd ne soroljam. Mennyi ideig bírja valaki, míg úgy nem dönt, nem bírja tovább és inkább a halál, mint az őrület?2022. aug. 2. 08:57
11/13 anonim válasza:
Ez nagyon személyiségfüggő is. Van aki pár nap után már nem bírja, hogy nem emhet emberek közé van aki meg tökéletesen emgvan úgy is ha hetekig nem lát senki mást.
12/13 anonim válasza:
Nincs munkám, se barátaim, se haverok, se párkapcsolat. Év eleje óta tart ez a pokol. Nem tudom mennyi van még az őrületig, de nem hiszem, hogy sok. Depressziós vagyok, és szerintem ebből már nem lehet engem kiszedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!