Mennyi idő kell, hogy az ember beleőrüljön a totális egyedül lébe?
Figyelt kérdés
2018. aug. 6. 13:45
2/17 A kérdező kommentje:
Semmi csak 27 éves vagyok és 2 embert leszámítva nincs olyan akivel élőben is tarthatnám a kapcsolatot. De ez nagyjából így volt egész életemben...
2018. aug. 6. 13:51
4/17 anonim válasza:
Igen, sokan vagyunk így. Én is érzem, hogy a párkapcsolat iránti vágyakozás már megmérgezi a testem. Rossz egyedül. Szerintem egyénfüggő mennyi idő után jelentkezik, hiszen van akit a hivatása vagy egy hobbija lefoglal, aminek révén ideiglenesen feledésbe merül a magány érzete.
5/17 anonim válasza:
Csak akkor őrülsz bele, ha ezen jojózol folyamatosan.
6/17 anonim válasza:
valami nagyon maganyos pesti nő nincs??
7/17 anonim válasza:
Én 17 évesen is nehezen bírom a magányt, gáz vagy sem...
8/17 anonim válasza:
Egyéntől függ! Néhány hónap, max néhány év.
De előfordulhat , hogy észre se veszed és olyan szinten bezárkozol, hogy nem veszel tudomást a világról és akkor szépen elleszel a saját világodba. De ezt ne akard.
Járj sportolni, sétálni, bármilyen közösségbe!
Az ember társas lény, és ha ezt nem veszed figyelembe, meg fogod bánni!
9/17 anonim válasza:
Majkpusztán a kamalduli szerzetesek egész életüket úgy élték le (és bizony többségükben sokáig éltek), hogy egyáltalán nem hagyták el a cellájukat (zsebkendőnyi házacskájukat) egyetlen szót sem szóltak és csak egy forgón keresztül kaptak enni, hogy ne lássák aki beteszi az ételt.
Nem őrültek meg, hanem nagyon értékes alkotó életet éltek. Volt aki könyvet másolt, volt aki képeket festett, volt aki írt, vagy fordított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!