Milyen karmikus oka lehet, hogy mágnesként vonz ez az ember, és úgy érzem, beleőrülök ebbe?
Nekem, ami gyanús a történetedben, hogy ez az ember utánad leskelődik. "Kimentem éjjel az utcára és összetalálkoztam vele, ez szokatlan és megrázó élmény volt (tudom, hogy soha nem jár erre)." Honnan tudod ezt? Akár minden nap is ott lehet, csak te nem mész le az utcára. Szerintem ez a történet nem karmikus, hanem ijesztő. Lehet mostanában túl sok volt a krimi, de nekem ez furcsa.
Ha szereted a párodat, és vele akarsz maradni, akkor szerintem helyeztesd át magad vagy válts munkahelyet. Választhatod a kollégádat is, a lényeg, hogy hozd meg a döntést. Szerintem, amit érzel nem karmikus, csak sima vonzalom. Az az ember pedig valószínűleg provokál is, és valójában nem kerül téged, csak azt kamuzza.
Ha a vallás felől szemléljük, akkor megjelent maga az ördög, a csábítás, a bűnbe taszítás stb.
Hogy lerombolja azt amit eddig felépítettél.
Egyébként ez a kolléga nem nős? Nincs kapcsolata, gyerekei stb?
"Mit kell(ene) ebből tanulnom?"
Például megtanulni hűségesnek lenni, a párodat választani.
Vagy döntést hozni, és kockázatot vállalni.
Én mindestre sürgősen munkahelyet váltanék.
Azt tudod, hogy nagyon aljas dolog lenne a pároddal szemben, ha összejönnél pont azzal, aki miatt kirugták?
Szerintem is a kísértő csupán ez a kolléga.
Ha karmikus lenne első pillanattol vonzott volna. Szerintem nem érdemes kockáztatni.
Akik arra "szavaznak", hogy kisértés és maradj a kapcsolatban, mert félősök ugye, ők, hogy éreznék magukat a kérdező párjànak a helyében? Ha az én párom lenne a kérdező és ilyen szitu előállna, azért én is döntéshelyzet elé állnék nem csak ő. Gondolom nem meri ezt elmondani a férfinak! Ugye?
Azt tanácsolom tiszteld meg a mostani párodat és mond el ezt neki, beszéljétek meg! Ne köpd szembe!
9# Elgurult a gyógyszer.
Bírom az ilyen álszent, hamis, önsorsrontó szövegeket.
Hagyjuk már.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!