Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Milyen karmikus oka lehet,...

Milyen karmikus oka lehet, hogy mágnesként vonz ez az ember, és úgy érzem, beleőrülök ebbe?

Figyelt kérdés
Azok válaszára lennék kíváncsi, akik foglalkoznak ezekkel a dolgokkal. Nem értek sokat a témához, de keresem a lehetséges választ. A szituáció a következő: 10 éve találkoztam egy férfivel, hamar egymásba szerettünk, boldog, nyugodt kapcsolatban éltünk, egészen fél évvel ezelőttig. A nulláról indulva felépítettünk egy életet, lett lakás, autó, kint élünk külföldön, mindkettőnknek jól fizető munkája van. Most, mire végre sínen van minden, a részemről képbe lépett egy munkatárs. 2 éve dolgozunk együtt, miatta rúgták ki a páromat leépítéskor, hogy őt megtarthassák és egymás mellé osztottak minket, csak ketten dolgozunk azon a részen. Először gyűlöltük egymást, ő ahol tudott, alám rakott. Fél éve gyökeres változás történt a viselkedésében, teljesen az ellentéte lett, kedves volt, segítőkész, de én még egy ideig csak gyanakodva figyeltem. Aztán pár hónapja elkezdődött köztünk valami elképesztő vonzás. Keressük egymás társaságát, sokszor hosszan nézzük egymást, de van, hogy el kell kerüljük egymást, mert olyan erős ez a dolog (reszketés, elpirulás mindkettőnk részéről). Ha hozzám ér, mintha villám csapna belém, valami elmondhatatlanul jó érzés, ilyet senkinél nem tapasztaltam. Egy hónapja történt az életében egy szomorú dolog, amiről nem tudtam, az álmomat szakította félbe az ő arca. Kimentem éjjel az utcára és összetalálkoztam vele, ez szokatlan és megrázó élmény volt (tudom, hogy soha nem jár erre). Szavak nélkül is sokszor megértjük egymást. Attól félek, ez az egész szétrombolja az életem, egyre nehezebben tartom féken magam. Miért most jön a képbe ez, amikor úgy éreztem, végre boldog vagyok? Miért más ez, mint bárkivel, bármelyik szerelmem, kapcsolatom? Mit kell(ene) ebből tanulnom? Nem tudom, hogyan tovább.

2022. máj. 25. 19:58
1 2
 11/14 Tudi333 ***** válasza:
10#! Igen! Elgurult nekik! Az álszenteknek! Erre is írtam, hogy akkor mi az őszinte dolog, ha már ez kísértés és ördög.
2022. máj. 26. 10:33
 12/14 anonim ***** válasza:
88%
Nincs karmikus oka. Miért képzeli ma mindenki, ha valakire nagyon ráizgul, hogy az biztos karmikus kapcsolat?
2022. máj. 27. 21:23
 13/14 anonim válasza:
Nincs ebben semmi karmikus. Vagy kamu a sztori, vagy ez az ember nagyon para, aki szándékosan játszotta ezt a hideg-meleg játékot, hogy manipuláljon. Most meg valószínűleg leskelődik utánad. Tartsd távol magad tőle, ha nem akarod, hogy tönkretegye az életedet.
2022. máj. 30. 12:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Kár,hogy nem tudjuk meg,hogy mi történt.;(
2022. júl. 3. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!