Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit csináljak, anyám semmit...

Mit csináljak, anyám semmit nem enged a nyáron?

Figyelt kérdés
A nyár unalmas 0-24 egyedül vagyok. Barátaim nincsenek. Kvázi anyám nem engedi, hogy barátkozzak. A nyarat egyedül töltöm a kis szobámban, senkit se tudok felhívni se átmenni, max boltba tudok menni, de szöknék értelme se lenne mivel nincs kivel találkozni. Már unom, hogy csak játszok és sorozatot nézek és olvasok. Élni akarok amire nincs lehetőségem

2022. júl. 27. 10:24
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

18 évesen titkolnod kell, hogy vannak barátaid??? Akkor a barátnődet sem fogod soha majd hazavinni, mert őt is titkolnia kell majd, és majd titkos lesz az esküvő is?

Apád is ilyen? Vele nem tudsz beszélni?

Amúgy volt egy párom, akinek az anyja hasonló volt. Fiatalabb volt a srác, mint én. Ő akkor volt 17, én meg hát maradjunk annyiban, hogy már leérettségiztem és dolgozni jártam egy ideje. Az anyja őt sem engedte szinte sehova, állandóan veszekedtek, ütötte a fiát, stb. Mikor engem hazavitt, és beszéltem vele minden helyreàllt. Nem csesztette a fiát, a fia jól tanult így is, eljárt néha bulizni, stb. Annyi, hogy hozzám nem engedte el, de nem volt baj, én szívesen látott vendég voltam.

Talán azzal tudom magyarázni, hogy meglátta a fiában azt, hogy már lassan nem egy kisfiú, hanem pár év és férfi lesz, és igyekszik evezni is, mert egy felnőtt, dolgozó nőnek csak nem kell egy kisfiú. Jó, nem 30 éves voltam, éppen, de én akkor már csak dolgoztam főállásban, meg egyedül éltem, meg már két szakmám volt. Az ő fia meg akkor járta a gimit.

Na de ez csak mellékes sztori volt.

Amúgy, ha apàd nem ilyen akkor beszélj vele.

2022. júl. 27. 14:02
 22/31 A kérdező kommentje:
Mit nem lehet abból érteni hogy anyám marha szigorú? 20-as tudnék de fölösleges mert abból az lenne hogy egyszer kiderül azt én leszek lebszva hogy nem a tanulással foglalkozok
2022. júl. 27. 14:02
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

23: de nem fogod fel, hogy ez MESSZE TÚLMEGY a szigorúságon???

Ez egyszerűen rabságban tartás, lekorlátozás, abnormális!!!!

2022. júl. 27. 14:22
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még nem sikerült felismerned mennyire nem okés, ahogy anyád viselkedik veled.. Vagy kiharcolod a neked járó jogokat vagy elmenekülsz onnan.
2022. júl. 27. 14:24
 25/31 anonim ***** válasza:
63%

Van itt egy szomszédos kérdés, az egyik kommentet ide is áthozom, mert abszolút ide illik:

39/41 YVOR ***** válasza:

Válassz mi leszel: felmosórongy vagy szabad ember

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..

2022. júl. 27. 14:24
 26/31 anonim ***** válasza:
Akkor is menj el ha nem enged. Ha ordít, menj ki sétálni. Be lehet idomítani az ilyet.
2022. júl. 28. 02:35
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

26: pontosan!

A kérdezőnek már 13évesen lázadnia kellett volna. EGy-két esti ordítozás után rájött volna anyuka, hogy fölösleges a gúzsba kötés.

2022. júl. 28. 10:05
 28/31 anonim ***** válasza:
50%

Velem pont az ellenkezője volt: anyám engedett volna mindenhová, de engem sosem szerettek az emberek, nem nagyon voltak barátaim.

15-16-17 évesen szinte csak egy szavamba került, hogy átengedjen anyám a haverokhoz.

Édesanyám alapvetően eléggé szigorú volt, de miután 15 évesen letettem a nyelvvizsgát, már jóval kevésbé szólt a tanulás miatt. (Mert látta, hogy képes vagyok egyedül is készülni)

Azóta sem engedett ki? Mindjárt vége a nyár.

22F

2022. aug. 19. 08:36
 29/31 anonim ***** válasza:
vége a nyárnak*
2022. aug. 19. 08:36
 30/31 A kérdező kommentje:
azóta se...
2022. aug. 20. 12:05
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!