Kicsit ég a pofám, hogy könnyíthetném meg ezt?
Ez így hülyeség, mármint a termékkapcsolás. Nem azért vagy magányos, mert a szüleiddel élsz. Persze nem könnyíti meg.
Különben meg, ha neked 29 éves korodra önerőből összejön egy hitelmentes ház ára, akkor nincs okod panaszra.
Ezen ne idegeskedj fölöslegesen, viszont őszintén gratulálok, hogy neked sikerült 30 éves korodra összerakni egy házat.
Nekem sajnos nincs meg a megfelelő tőkém hozzá, így saját lakásban nem gondolkodok. Ha valaki ezt nem tudja elfogadni a jelen helyzetben (az egyre elszálló ingatlan és építőanyag árak, és az infláció mellett), azt el kell engedni. Élni kell megtanulni, nem görcsösen kuporgatni. Én a környékemen (Bp agglomerációja) ha akarnék egy normális házat venni ami nem egy harmadik emeleti egyszobás valami, akkor olyan 25 évig kéne spórolnom, ezalatt végig minimálprogramon kéne lennem, hogy a végén legyen egy házam. Én viszont ezt nem vállalom be.
Szerintem próbálkozz sokat, biztos lesz valaki aki támogat. Én sem adom fel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!