Mit tegyek az egyedülléttel?
Tudom, tudom.. Menjek el szórakozni stb.
De nem így értem, el szoktam járni.
Magát az érzést hogyan kezeljem?
Nagyon sz.r..
Egyébként férfi vagyok.
Van egy mögöttes szál is, hogy volt egy hosszú kapcsolatom pár hónappal ezelőtt.
Viszont rá jöttem arra is, hogy nem az az ember hiányzik, nem miatta rosz.
Magam miatt rossz, hogy magányt érzek.
És kissé nyomaszt.
Mit kezdjek ezzel az érzéssel?
22f
Semmit nem tudsz. Folytasd tovább, járj el, legyél társaságban. Ismerkedj más emberekkel.Utazz el valahova. Tanulj. Magyarul: Kösd le a gondolataid.
Fiatal vagy még nagyon, menni fog! Jobbulást :)
Most megyek ki egy hétre külföldre, abban reménykedek, hogy ez egy új fejezetet nyit az életemben.
Egyébként meg az a rossz azt hiszem, hogy nincs aki szeret 3s akit én is tudnék szeretni
#4-es köszi! :D
Igyekszem türelmes lenni.
Majd idővel jobb lesz
Az önkéntességben látnék megoldást... mert a bulik, szórakozások nem fogják betölteni azt az űrt a szívedben, amit érzel (még ha fontosak is, pláne ennyi idősen).
Nézz körül, mik a lehetőségek felétek. Ha az ember hasznosnak érzi magát, felfedezi, hogy szükséges és áldásos valahol a jelenléte, akkor nagyon sok egyéb is meg fog változni. Értékelni és szeretni fognak, s te is máshogy fogsz látni másokat. Ha csak heti egy délután elmész önkéntesnek valahová (egészségügyi terület, idősotthon, állatmenhely vagy más intézmény), máris sokat tettél. Próbáld majd ki, ha megjöttél külföldről, addig érleld ezt a gondolatot, ne vesd el kapásból.
Ha valóban lezártad magadban azt a hosszú kapcsolatot, vagyis megbocsájtottál magadnak és az exednek mindent, egy csepp rossz érzés sincs benned ha rá gondolsz, akkor tiszta szívvel tudsz neki sok boldogságot is kívánni. Ha ezt meg tudod tenni, akkor magadnak is menni fog, hogy tanulva belőle egy szebb kapcsolatot képzelj el magadnak.
Ha ez meg van, akkor feloldottad a múltad, és nyitott vagy az újra. Az egyedül lét az nem rossz dolog, csak egy állapot. A sötét gondolatid és érzéseid fordítják magányba, de ezeknek mindig van valami oka, amit csak magunkba nézve láthatunk meg. Egyedül.
Én kifejezetten szeretek egyedül lenni, mert lehetőségem van átgondolni, kigyomlálni életem eddigi történteit, és vágyaim alapján eldönteni, hogy életem jó irányba halad-e, és ha nem változni.
Amikor tisztába tetted lelki ismereted, és nyitott vagy, készen állsz az új kapcsolatokra, akkor megjelennek majd azok az emberek az életedben, akikkel összhangban tudsz lenni, akár baráti akár párkapcsolati téren.
Ehhez tudnod kell a múltadból kiindulva, hogy milyen emberek között, milyen közösségben érzed jól magad, és lépéseket kell tenned, hogy köztük legyél. Amikor ott leszel, nem leszel magányos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!