Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Kinek hogyan sikerült elfogadn...

Kinek hogyan sikerült elfogadni, hogy egyedül fogja leélni az életét?

Figyelt kérdés

2022. júl. 8. 07:13
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező!

Férfi vagyok és minden jelentősebb kapcsolatomat a véletlen hozta.

Szereltünk nála, szomszédságba költözött, kollégám baráti barátnője volt, együtt utaztunk naponta 50 km-t, kutyasétáltatás közben beszélgettünk, ...hát ilyesmik. Kettőből házasság lett.

2022. júl. 8. 10:21
 12/26 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok nekem mikor fog jönni az a véletlenszerű kapcsolat...
2022. júl. 8. 13:57
 13/26 anonim ***** válasza:
90%

Amikor legkevésbé keresed, egyáltalán nem várod és eszedbe sem jut. Tapasztalat.

2022. júl. 8. 16:00
 14/26 anonim ***** válasza:
87%

Ne irigykedj 55%-os!

Öregít, csúnyít, megkeserít!:)

2022. júl. 8. 16:02
 15/26 anonim válasza:
100%
Simán. :)
2022. júl. 8. 17:05
 16/26 anonim válasza:
80%
Ez a véletlenszerű találkozás dolog, millióból egyszer ha sikerül és együtt is maradnak. Előbb fogod megnyerni az ötöst. :)
2022. júl. 8. 17:12
 17/26 anonim ***** válasza:
77%

Pedig az esetek 90 %-ában véletlenül találkoznak emberek. Nagyon ritka, ha társkeresőn találják meg az életre szólót. Akiről meg süt a magány és a kétségbeesett keresgélés, az rendszerint nem vonzó. Valamiért az az érdekes mindegyik nem számára, ha maga szúrja ki és szerzi meg a kiszemelt alanyt, nem pedig az akaszkodik rá, mindenáron.

2022. júl. 8. 17:27
 18/26 anonim ***** válasza:
83%

"ha maga szúrja ki és szerzi meg a kiszemelt alanyt, nem pedig az akaszkodik rá, mindenáron."

Igazad van, ez így van. Olyan ez mint a vadászat. A pasik nőre vadásznak. Kiszúrják és megszerzik a kiszemelt alanyt. Csak aztán nem biztos, hogy meg is akarják tartani a zsákmányt. Mert csak eljátszadoznak vele egy ideig, mint macska a döglött egérrel, aztán elpöckölik és jöhet a következő levadászandó áldozat.

Engem is egyszer kiszelet egy nagy vadász, játszadoztunk egy pár évig, de ő már átvándorolt más vadászmezőkre. Ott szebbek és fiatalabbak meg érdekesebbek a zsákmánynak valók. Én meg csendben elfogadtam, hogy egyedül maradok. :)

Ilyen ez a puna vadászat.

2022. júl. 8. 17:45
 19/26 anonim ***** válasza:
89%
kiszelet= kiszemelt
2022. júl. 8. 17:47
 20/26 anonim válasza:
88%
17# Pontosítsunk. Akik nagyon jól néznek ki, azok gyakrabban találkoznak össze véletlenül, de az átlagosak azok hiába várnak erre. :))
2022. júl. 8. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!