Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Más férfi is vágyik CSAK az...

Más férfi is vágyik CSAK az ölelésre, testi közelségre?

Figyelt kérdés

Voltak már párkapcsolataim, de a szex, a feleslegesen generált konfliktusok, valamint a párunkkal együtt "járó" család nem hiányzik, azonban a testi közelség, bújás, ölelés igen. Nem tudom mivel magyarázni, pedig gyermekkoromban teljesen kimaradt ez a fajta kontaktus, azt hittem, utálni fogom, most pedig mégis szomjazom rá.

Fiú-lány barátság létezik úgy, hogy nincs közöttük semmi, nem értik félre a másikat, de mondjuk egymáshoz bújva tudnak filmezni? Pont ideális lenne. :D (Vagy ez már túl a barátságon?)

2022. jún. 6. 22:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
87%

Igen, vágyom rá, de másik férfitől.

Mert négy éve nem volt,akivel megöleltük volna egymást.

2022. jún. 7. 10:16
 12/17 anonim ***** válasza:
19%

Hát nem tudom szerintem a férfiak nem vágynak túlzottan ölelésre maximum érdekből, hogy profitáljanak belőle. Például főzzenek nekik meg ilyenek.

De mindenesetre nagyon megindítóak voltak ezek a kis monológok, főleg az a valaki aki majdnem elsírta magát mikor egy lány megölelte :D

2022. jún. 7. 10:16
 13/17 anonim ***** válasza:
16%

Nem, egyáltalán nem voltam még ilyen helyzetben. Aki csak ölelésre vágyik, szexre nem, arról leginkább azt gondolom, hogy aszexuális.

30F

2022. jún. 7. 14:13
 14/17 anonim ***** válasza:
49%
#12 Oké, biztos jobban tudod nálam, hogy mit érzek és gondolok a kérdésről. Ja, bocs, nem.
2022. jún. 7. 16:22
 15/17 anonim ***** válasza:
80%
12-es, szerinted a férfiaknak nincsenek érzelmeik, hogy nem vágynak az ölelésre? Vagy csak szándékosan akarod itt hergelni az embereket?
2022. jún. 7. 17:24
 16/17 Barnabas333 ***** válasza:
100%
Igen mondjuk én annyival másabb vagyok, hogy csókra is vágyom szex nélkül...44F most lehet hülyének tartani... :-)
2022. jún. 7. 19:29
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Bármennyire hihetetlen, igen!

F45.

2022. jún. 8. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!