Más hogyan birkózik meg az élettel?
Hol is kezdjem? Kiskoromban nagyon sérülékeny voltam lelkileg, és sokat is aláztak ezért rendkívül önbizalom hiányos vagyok mind a mai napig.
Önbizalomhiány miatt, nem tudtam befejezni az egyetemet, több képzésemet mert pánik szerű gondolatok gyötörnek. Nehezen viselem a stresszt és monotonitást. Pszichopata biztos nem vagyok mert vannak cizellált érzéseim.
Nagyon bánt hogy egyetlen államomat sem tudtam megvalósítani. Monoton munkát végzek, sokat is utazok. Ettől is pánik rohamaim vannak. Összeséggében el*eszetnek érzem az egész életem, nincs kitartásom, és kilátástalan vagyok. Most az élet, hogy fizikai munkát végzek heti 5 nap? alig van időm magamra. Munkásruhában járok dolgozni is, pedig szeretek jól kinézni. És tudom ha lenne lehetőségem, képesebb lennék komolyabb dolgok elvégzésére is. De ami érdekelne, az sose jön össze. az OKJ is kidobott pénz volt.
Nagyon kiábrándultam az életből és Magyarországból.
Nektek mi a tapasztalatotok?
Én is azt mondanám, hogy kutakodj, keresd meg, hogy mi érdekel, miben vagy nagyon jó. Amint ez megvan, indulj el azon az irányon, próbálj önreflexiót végezni és kezdj bele az önfejlesztésbe is.
Az önbizalmat pedig a sikerélmények is fejlesztik, már csak ezért is érdemes jobban körbenézni, hogy miben vagy ügyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!