Milyen úton induljak el, ha nagyon magányos vagyok?
Figyelt kérdés
Sajnos nincsenek barátaim, de tényleg darab sem és nagyon magányos vagyok szokszor. Bizonyos ideig elvagyok, de aztán főleg hétvégén ott is különösen nyáron rájövök, hogy valószínűleg mindenki a barátaival vagy a párjával van és közös programokat csinálnak stb én meg egyedül vagyok és nem tudom mit kéne tennem? Egyedül még a balatonra sem szivesen megyek le, mert mit csinálok ott egyedül? Pedig veszprém megyei vagyok innen nincs messze az sem. Valami ötletek? 24/F2022. jún. 4. 22:46
1/7 anonim válasza:
Hát a Balatonon aztán igazán leszólíthatsz csajokat. Barátod, barátnőd úgy lesz, ha csinálsz magadnak. Utcán, közlekedésen, konditeremben, művházban, jógaórán, nyelviskolában ...
2/7 anonim válasza:
Sportolj, keress hobbit ott találsz barátokat. Vagy önkéntes munka.
Egyébként meg tanuld meg élvezni az életet egyedül is, sokan pont kényszerből keresnek társaságot. Mint most te.
Ha boldog vagy és pozitív, maguktól szegődnek melléd az emberek majd.
3/7 anonim válasza:
Keress egy jó GTA Online szervert aztán hajrá. Vagy nézz Family Guyt, vagy az új Obi-Wan sorozatot, én is ilyenekkel verem az időt.
4/7 anonim válasza:
A gyorsforgalmi úton, Csévharadzti felé.
5/7 anonim válasza:
1. pont: ne félj a magánytól. Tudj magányos lenni. Ha ez megvan, akkor tiéd a világ. A kényszerek elmúlnak.
6/7 anonim válasza:
én veszprémi vagyok, 17 éves. Magányos, nincsenek barátaim. Azt néztem, hogy pl Budapesten könnyebben tudnék ismerkedni
7/7 anonim válasza:
Mi vezetett idáig? Mi az érdeklődési köröd? Meg tudnád fogalmazni, hogy mi szab gátat közéd s a többi ember közé? Szüleiddel, főnököddel jó a kapcsolatod?
Rá se hederíts az olyan sablonokra, mint hogy járj szakkörökre meg edzésre. Az ilyeneket íróknak fogalma sincs arról, mi az a magány.
Ha van kedved, válaszolhatsz üzenetben is!
29f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!