Hányan vagyunk itt incelek?
Figyelt kérdés
Aki incel és még soha nem volt barátnője, még nő sem ért hozzá, az kérem jelezzen itt, és az életkorát is írja, kíváncsi vagyok ki a legidősebb és hogy hányan vagyunk incelek itt!
Ha jól tudom ezen az oldalon van egy 37 éves incel is, ha olvassa ezt a kérdést, akkor az üdvözletemet küldöm neki!
Jómagam is incel vagyok, 29 éves!
2022. máj. 29. 17:34
11/14 anonim válasza:
Soha nem voltam nővel, most vagyok 31 éves.
12/14 anonim válasza:
Én még nem voltam nővel max csak kavartam páral régen és még szűz vagyok és sajnos ronda.
25/F
13/14 anonim válasza:
"Ha jól tudom ezen az oldalon van egy 37 éves incel is, ha olvassa ezt a kérdést, akkor az üdvözletemet küldöm neki!"
Koszi a jokivamsagokat, a heten mar 38 leszek :)
"Miért kezdesz pickupot?"
Mert azzal visszuk a termest az atvevohelyre :)
37F incel
14/14 anonim válasza:
Az incel egy nem létező kifejezés. Minden kérdés, ami a szót tartalmazza, jelentve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!