Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Életemben először magányosan...

Életemben először magányosan érzem magam?

Figyelt kérdés
40 éves múltam, és az egyedüllét nem jelentett gindot, sőt igényeltem is. Egy ideje viszont magányosnak érzem magam. Ennek szerintem az lehet az oka, hogy igazán nincs kivel beszélgetnem egy jót, mert kb senki sem igényli a beszélgetést. Hiányzik a tartalmas, mély emberi kapcsolat az életemből. Unalmasnak találom a felületes bájcsevejt, unalmas az, hogy majd máskor, mert húdefontos dolgom van. Szeretném megosztani magam, az érzéseim, a gondolataim egy igazi emberi kapcsolatban, de mindenhol csak felszínességet látok. Akik voltak barátaim, ők kikoptak mellőllem, pedig azok több évtizedes, vagy sok éves barátságok, emberi kapcsolatok voltak, de ott meg beleuntam abba nagyon, hogy én teszek a kapcsolatba, ápolom, de a másik pedig ahogy megy az idő, telnek az évek, elkezd hanyagolni. Életemben először magányosnak érzem magam! Hogy lehet ezen túl jutni emberek nélkül? (Mert rájuk ahogy észrevettem, nem nagyon lehet számítani, kedvük szerint foglalkoznak a másikkal, tekintet nélkül a másik emberre.)
2022. máj. 11. 13:33
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:

29-es, a szexuális ajánlatokat ne is mondd! Hihetetlen, hogy egyesek mit megengednek maguknak! (Amúgy nem csak a neten, hanem a valóságban is.)

No de a legfontosabb kérdésem: hogy vagytok ma?

2022. máj. 12. 11:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!