Életemben először magányosan érzem magam?
Én hasonlóan vagyok...de nem a barátok miatt, hanem már egy jó ideje egyedül vagyok, tökéletes megvoltam eddig, aztán a csajok hiányoznak...nem pont a szexre kell gondolni csak, hanem maga a kapcsolat.
Egyébként nem így kéne hozzá állni ahogyan nézed a dolgokat, nem mindegyik barátság szar, az hogy nem lehet mindenkivel lelkizni az sem igaz, mert egy idő után kialakul egy olyan kapcsolat ahol ez megy. Azért vagy magányos mert ténylegesen egyedül vagy...többször ki kell mozdulni, az nem baj ha először egyedül, kocsma, buli, kávézó, étterem stb.
Hasonló helyzetben vagyok én is, de én eddigi életem nagy részét magányosan éltem le. Sokéves barátságokban csalódtam, illetve úgy éreztem: csak akkor keresnek, ha kihasználhatnak.
Hát, pár dolog, ami lehet közhelynek fog hangzani: eljársz programokra, művelődési házba, érdeklődésednek megfelelő Facebook csoportokat keresel. Élőbeni beszélgetés is kialakulhat ilyenkor.
Ha felelősséget tudsz vállalni egy állatért, veszel egy kutyát, ő mindig hűségesen, feltétel nélkül szeret, lehet játszani vele.
41F
Én csak azért javasoltam, mert megadod magadnak az esélyt, hogy megismerkedhetsz valakivel, ha elmész valahova, míg ha a négy fal közt maradsz, akkor az esély = 0.
Lehet azt gondolni, hogy felszínes emberekkel fogsz találkozni, csupa felszínessel, de az is lehet, hogy valamilyen program kapcsán spontán beszélgetés alakul ki valakivel vagy valakikkel, megismeritek egymást.
Szóval ha elindulsz és teszel valamit, akkor van esély (hogy mekkora, nem lehet tudni), ha nem teszel semmit, akkor a négy fal közt nulla az esély.
Kereshetsz valamilyen hobbikat is, amelyek rendkívül nagy kreativitást igényelve lekötnek, bármilyen kreatív művészet vagy akármi, ha ismerkedni-barátkozni nem szeretnél.
Kérdező: tudsz segíteni, hogyan, milyen módon lehet "nem felszínes" embereket találni? Engem is nagyon érdekelne, mert nem szeretnék mégegyszer olyan "barátokat" találni, akik sok év után árulnak el, hagynak cserben stb.
Az utcára se lépjek ki és ne is bízzak meg, ne barátkozzak senkivel, mert "felszínes emberek vannak"? A bezárkózással az se talál meg, aki nem felszínes.
Nem tudom hogy akkor milyen válasz lenne megfelelő, mit lehet erre mondani, én a barátkozásnak, ismerkedésnek más módját nem ismerem, mint amit fentebb írtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!