Az introvertált magas intelligenciájú emberek miért nem tudnak könnyen beilleszkedni ?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 28. 10:52
11/16 anonim válasza:
Ahogy az első mondja, hozzá tenném más szinten mozgunk. Nem a társadalmi normáknak akarunk megfelelni
12/16 kriszpo válasza:
Azért, mert introvertáltak. Tehát, befelé fordulók. A befelé forduló emberek nem tudnak könnyen beilleeszkedni. Megérkeztünk.
13/16 anonim válasza:
2: mert az extrovertáltak szólják meg az introvertáltakat.
Még sosem hallottam fordítva.
14/16 rmf730 válasza:
Azért mert az introvertàlt és a beilleszkedés ellentétes értelmű kifejezések tehát a kérdésed maga a válasz....
15/16 rmf730 válasza:
Ok, okozat ilyen egyszerű. Azért mert az introvertált azt jelenti hogy befelé forduló... az introvertàltságnak velejárója az ismerkedési nehézség, azaz ha könnyen ismerkedsz akkor nem vagy introvertált...
16/16 anonim válasza:
15 ÖS.
Én könnyen ismerkedek,csak nem látom értelmét sötét emberekkel szóba állni.
Vágod ? és igen sajnos sok van belőlük.így meg lehet bélyegezni engem is.
Az megvan hogy azonos érdeklődésű társaságba más lesz a felállás ?
Egy tudományos fb csoportban nem rúgnak labdába a celebek.
ezért írtam a legelején hogy maga a beskatulyázás baromság.
csak arra jó hogy egyel több pszichológiai klisé lebegjen az ostoba
emberek szeme előtt amivel lehet másokra mutogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!