Járnak még ide holt lelkek rajtam kívül?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 22. 17:11
31/35 anonim válasza:
22 - Olyat akarsz, amihez semmi kedved? Ez érdekes.
32/35 A kérdező kommentje:
Pedig van benne logika. Ki akar törni, de túl sűrű a köd.
2022. máj. 12. 03:28
33/35 anonim válasza:
Egyébként tényleg van értelme. Például - most saját példával élnék - tanulnom kellene. És tudom mire gondoltok, de nem, ez nem olyan, hogy nincs kedvem stb. Akarok tanulni, de amikor elkezdem olvasni a tételeket, ideig tudok figyelni és koncentrálni, aztán amikor neki kezdenék, akkor eszembe jut, hogy mi értelme, hisz az egész élet egy körforgás, és elmegy minden motivációm és kedvem, pedig tudom, hogy ez fontos és igazából lenne értelme, csak úgy érzem energiám nem maradt hozzá.
34/35 A kérdező kommentje:
Nekem is tanulnom kéne, de elfog a szorongás, hogy nem tudok semmit és képtelen vagyok koncentrálni.
2022. máj. 17. 13:03
35/35 anonim válasza:
Ugyanez. Próbálok tanulni, de amikor fél óráig tanulok kb. kettő mondatot elmegy a kedvem, hogy ilyen béna vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!