Extra igémyes különleges aurájú piszhlógiát tanult fiúként (bár ismerem magam nagyon)mégis viaskodás az egész életem,hiszek a determinációban,mindenem megvan pénz stb) de tapasztalok sokszor nem e világi dolgokat,van itt akik hasonló cipőben járnak?
Figyelt kérdés
2020. jún. 6. 13:51
2/42 A kérdező kommentje:
nem ilyen primitív véleményre van szükségem ne haragudj,nem is ismersz,nem sok szabadidőm van egyébként,olyannal beszélném aki jártas a teológiában ezotériában karma stb,lehet filozofálni nehéz kérdésekről,nem gondolom hogy te partner tudnál lenni ezekben
2020. jún. 6. 14:03
3/42 anonim válasza:
Szerintem kicsit tedd lentebb az egód és engedd el ezeket a fasságokat.
4/42 anonim válasza:
Az írásodra miért nem vagy igényes akkor?
5/42 anonim válasza:
Előbb igényesen meg kellene tanulni helyes írni az anyanyelveden, öcsém. Piszhlógiát? Ne zsibbasz már.
Én nem tanultam pszichológiát, mégis le tudom írni.
6/42 anonim válasza:
Különleges aurájú? Simán csak meleg vagy.
7/42 A kérdező kommentje:
nem egó kérdés hidd el,majd ha olvastál Hamvas Bélát,Dúl Antalt stb akkor filozofálok veled,légyszives megkérlek kulturáltam hogy ne írj.Köszönöm ha felfogtad.Legyen szép napod!
2020. jún. 6. 14:16
8/42 anonim válasza:
Marha igényes lehetsz, egy értelmes kérdést nem sikerült kiírni és az is tele van helyesírási hibákkal...
9/42 anonim válasza:
Ne haragudj, de attól még, hogy elolvastál pár könyvet, nem leszel jártas a pszichológiában, főleg, hogy leírni sem tudod helyesen.
Plusz, ha valóban tanultad volna, akkor azt is tudnád, hogy ha komolyabb problémáid vannak, akkor nem célszerű laikusokat kérdezni, hanem szakembert kell keresni.
10/42 anonim válasza:
Remélem, nem találsz hozzád hasonlót, öregem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!