Extra igémyes különleges aurájú piszhlógiát tanult fiúként (bár ismerem magam nagyon)mégis viaskodás az egész életem,hiszek a determinációban,mindenem megvan pénz stb) de tapasztalok sokszor nem e világi dolgokat,van itt akik hasonló cipőben járnak?
Huuuh, hát, Kérdező. Nem semmi. Te valami zseni lehetsz.
Jaaa, nem. Csak egy kis senki, aki itt pattog. :D Egyébként egyre nevetségesebbé teszed magad minden hozzászólásoddal, nem zavar?
Szánalmas troll.
Egy cseppet hasonlitasz arra a kérdezőre, aki itt dicsekedett, hogy gazdag lett, és az öregasszony vissza tért, de neki van új fiatal barátnője, aki hitt benne..
De, extra igényes, pszichológiát tanult alatt n.tudom mit értesz, mert az első, az önismeret.
Először magadat kéne tudnod irányítani, nem rivorltrit szedni, és frusztraltsagodat gyógyszer nélkül, vagy ittas állapotban a gyakori kiélni.
Hallgattam Havas Bélat is, tudom miről beszélek.
Szerintem te elvégezték egy büfé szakot, és ott volt egy év pszichológi.
Vagy talán azért írod mert ilyeneket hallgatsz a yt-on?
Nem támadás.
A te problémád, hogy N találtad meg a helyed az életben.
És gyenge vagy.
Tanulj önismeretet, sokkal többet sportolj.
Inkább Eckhart Tollet hallgass.
Először is.
Autocoreect átírta, bocs
Hamvast akartam írni
Jaaaaj miiilyen szemetek vagytok, hogy szívjátok ennek az okos, igényes és tehetős aurájú férfiúnak a vérét... (🤣🤣) Ritka az ennyire szórakoztató kérdés, ilyen kreatív válaszolókkal.
"Kedves" kérdező!
Le tudnád írni nekünk az elragadó kérdésedet egy kicsit részletesebben, hogy mi - akik a "piszhlógiában" nem jártasak - is értsük? Mitől félsz, hogyan hat rád a halál gondolata,milyen emberi tapasztalatok iránt érdeklődsz?
Tisztában vagy vele, hogy a Rivotril mellékhatása akár hallucináció és ingerlékenység is lehet? Beszéltél erről az orvosoddal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!