Hol tudnék ilyen lányokkal ismerkedni?
Általánosságban semmi problémám nincs az ismerkedéssel vagy azzal, hogy legyen egy barátnőm.
A probléma mibenléte inkább abban rejlik, hogy hiába fogalmazódott meg bennem, hogy mire vágyom.. egyszerűen nem találok olyan lányokat, akik a legtöbb "kezdeti feltételnek" eleget tesznek.
Csupa olyan dolog.. ami klisé.. de az a vicces, hogy még ígyis magas a korlát, ahogy tapasztalom.
Fontos számomra, hogy intelligens legyen és valamiben legyen más, tartsam különlegesnek.
Legyenek fix elképzelései a jövőjéről, legalább annyira legyen családcentrikus amennyire én vagyok.
Ne érezzem azt, hogy megint egy szépen kifestett bábuval vagyok...
Érdeklődjön a világ dolgai iránt, ne elégedjen meg azzal, ami aktuálisan van.
Legyen szélsőséges ha szeretetről és szerelemről van szó. Ne hagyja, hogy csak úgy elmenjenek a dolgok...
Legyen érzelmes és ezt merje kimutatni. Legyen érdeklődő.
Ne legyen bigott.. lássa az erdőt a fától.
Illetve az sem probléma, ha ragaszkodó(azt nagyon tudom értékelni) és tud alkalmazkodni és ami kihagyhatatlan, hogy legyen elfogadó/megértő.
Csak pár dolog.. mégsem tudok olyan helyeket, ahol hasonló belsővel rendelkező lányok vannak. Pedig szavamra, hogy próbálkozom! :D
Tanácsokat szívesen fogadok!
22/F
Egy év alatt talán 1-2 alkalommal iszom, akkor is inkább azért, mert valamilyen ritka italhoz van szerencsém és kíváncsi vagyok az ízére.
Így az nem olyan fontos! :D
Ez valami hirdetesfeladas volt lányoknak vagy mire jó?
szépen fogalmazol de lényegében azt írtad "legyen agyad is mert nem CSAK dugni akarok"
Semmi olyan különlegeset nem kértél, ami egy átlag picit okos csaj van ne legyen meg.
A multi call centerek csupa ilyen csajjal vannak tele.
(Egy másik 62%-os)
Előfordulhat, hogy nekem ezek a feltételek más mögöttes tartalommal bírnak, de egyáltalán nem gondolnám átlagosnak.
Szimplán ezen feltételek alatt én nem a minimumra vágyom.
Annyi, hogy picit okos közel sem elég. Főleg, hogy alapból az "okos" egy helytelen jelző. Nem az érdekel, hogy mennyire vágta be a valamelyik paragrafust vagy tud integrálós mintapéldákat megoldani, hanem azt, hogy hogyan vélekedik a világról.
Na ez köszönőviszonyban sincs azzal, hogy ki mennyire ért egy adott téma morzsához hasonlítható részéhez.
Persze írhatnám, hogy ezek csak alap dolgok, azért ennél többre vágyom, de igazából konkrétum nincs, a vágyak változnak, ezek csak belépők egy olyan beszélgetésbe, amiből több is lehet.
Call Centeres ötletet köszi, volt már pár "exem", akik ott dolgoztak.. én nem mondanám rá, hogy az általam keresett lányok gyűjtőhelye! Kivételek akadhatnak.
Mindenkinek megy a zöld! :)
Szerintem erre a “hírdetésre” kevés lány jelentkezne.
“Sziaa a leírtak alapján pont magamra ismertem. Okos és különleges is vagyok, tiszta szupi megfelelek minden kritériumnak.”
Őszintén elég furán hangzana. Mindenkinek mást jelent az “okos”, különleges stb.. Megértem, hogy ilyen magas elvárásaid vannak, ahogy nekem is, de ilyen aprólékosan nem fejtettem volna ki, mert elég “elrettentő”. 18/L
Nem írtam, hogy "okos" legyen.
A különleges pedig szerintem egyértelmű, még akkor is ha csak nagyon egyszerűen fogalmazzuk meg.
Átlagos, attól eltérő az már különleges. Az, hogy mennyire különleges és számomra ez mennyire vonzó az pedig egy beszélgetés során derül ki. :)
Sajnálom ha elrettentőre sikeredett, de ez még mindig a jéghegy csúcsa. Ha valaki ettől megijed, akkor lehet nem is olyan nagy probléma, hogy nem mer írni egy "Szia" tartalmú levelet! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!