Extra igémyes különleges aurájú piszhlógiát tanult fiúként (bár ismerem magam nagyon)mégis viaskodás az egész életem,hiszek a determinációban,mindenem megvan pénz stb) de tapasztalok sokszor nem e világi dolgokat,van itt akik hasonló cipőben járnak?
Igen van.
Minden ember különleges, egyedi - az aurája is. Mindenem megvan, főleg pénz - sajnálom ez azt jelzi fogalmad sincs mi a valami. Minden túlzás, ami megjelenik az csak egy figyelem felhívó. Üres, tartalom nélküli élet, üres lélek...
Mindenki tapasztal dolgokat, valamilyen formában. Általában nem szokás róla beszélni, vagy az ember "túllép rajta", elfelejti, nem foglalkozik vele. ...és e világhoz tartozik sok minden. A keresztény kultúrkörbe nem igazán fér bele semmi, ami nem evilági, de attól még sok minden van és létezik. Attól, mert nem látod, hallod?!
A gyerekkorodban van valami amin el lehetne indulni /kedvenc játék, mi is akartam lenni, mi volt a hobbim stb./.
Nem jól olvassátok: piszhlógia. Nincsenek benne fölösleges o betűk.
Brit tudósok kiderítették, hogy a piszhlógia lesz a 74. -lógia végű magyar főnév.
Jó napot kívánok mindenkinek!
Dr. Nagy Hortenzia vagyok, piszhlogus, Misztériumi egyetemen végeztem. A piszhlogia túlvilági asztralis lényeket vizsgál, illetve földön kívüli civilizációkat kutatunk fel, tartunk velük kapcsolatot, merkava energia ruhában utazunk különböző galaxisok lakóihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!