Járnak még ide holt lelkek rajtam kívül?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 22. 17:11
21/35 A kérdező kommentje:
Engem néha elkap a változtatni akarás, például a múlt hónapban három hétig elkezdtem életet imitálni és szinte már belül is éreztem, de újra eluralkodotzt rajtam, hogy semmi nem vezet sehova.
2022. ápr. 27. 15:50
22/35 anonim válasza:
Én most akarok elkezdeni gyúrni meg valami tanfolyamot. Csak hát semmi kedvem egyikhez sem, egyszerűbb sorozatokat nézni.
24/35 anonim válasza:
a 15-ös vagyok
és annyira élvezem ezeket a kommenteket! valahogy egy kis életet csiholnak belém, hogy amúgy nem vagyok egyedül. Ja, ma volt a magyar érettségim és az egészhez tényleg nem volt semmi kedvem. De nem úgy, hogy nincs kedvem ehhez, hanem az egész érettségi nem érdekel, pedig én szeretném, de hát nem.
Egyébként pedig igazat adok a 22-esnek, a sorozatok mindig jobbak bármilyen tevékenységnél.
25/35 anonim válasza:
A legjobb rész az életben mikor már annyira halott vagy belül hogy inkább elhagy téged minden barátod :')
26/35 anonim válasza:
25: sajnálom, tényleg. Engem nem elhagynak, csak valahogy mindig megszakad a kapcsolatom az emberekkel, mintha velem lenne a baj,mintha taszítanám őket vagy mintha mindenki menekülne tőlem.
27/35 Hanna S válasza:
*26
Én is pont így vagyok vele.
28/35 A kérdező kommentje:
Nem hozunk létre valami platformot, ahol tudnánk beszélgetni? Hátha a sokszoros negatív energia szorzata pozitívra jön ki. Vagy ha nem, legalább valami életre emlékeztető dolog történik.
2022. máj. 9. 08:40
29/35 anonim válasza:
Amugy lehet tényleg jól jönne ki. De mégis hol?
30/35 A kérdező kommentje:
Csináltam egy discord szervert. Aki magányos, depressziós, vagy bármi és szeretne beszélgetni, az jelezze privátban és elküldöm a linket.
2022. máj. 11. 09:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!