Miért tűnnek el körülöttem az emberek?
Egyszerűen már senkim nincs. Egy barát, vagy barátnő se. 2 éve folyamatosan,és azóta is elkezdtek hanyagolni az emberek. Volt akiket én hanyagoltam érthető okokból, akikre azt hittem hogy érek valamit a számukra. Utolsó barátomat fél éve engedtem el, mert teljesen megváltozott negatív irányba.
Azelőtt is sokszor voltam egyedül, de mostanság komolyra fordult a dolog. Már megszoktam szinte, csak valahogy idegesít, hogy körülöttem sokaknak jó társaságuk van. Engem meg megtalálnak időnként érdek emberek, rosszindulatúak, ezeket vonzom csak. Barátnőm nincs 6 éve. Ezt is megszoktam. A családom is olyan semmilyen velem szemben, anyámat leszámítva. Ezt halál komolyan mondom, ha összefoglaljuk kb szinte az egész idáig megélt kamasz-fiatal felnőtt koromat magányban töltöttem. Persze a munkahelyet leszámítva. Ott is össz-vissz 3 an vagyunk.
Elengedtél mindenkit, de nem ismerkedtél új emberekkel, szóval így elég egyszerű a matek. Miután mindenki elfogyott, egyedül maradtál.
Normális a korodban, főleg manapság, szóval nem egyedi az eseted. Jó hír, hogy abszolút tehetsz ellene, csak járkálnod kell emberek közé, beszélgetni velük, ismerkedni, eseményekre menni, szervezni velük dolgokat. Kezdeményezni és fenntartani a kapcsolatot. Mivel te akarsz barátkozni, neked kell tenned érte.
Nem mindenkivel lesz hosszútávú, sőt, de biztos találni fogsz hozzád hasonlókat.
Ne görcsölj. Lazíts, beszélgess.
Bezárkóztál, azonnal észreveszik.
Lehet, hogy az elmaradt barátaid ugyanazt gondolják, mint te.
Ugyanis a barátságok, haverságok fennmaradásáért bizony tenni kell.
Ha te nem hívod őket, elmaradnak. Ha nem hívod meg őket magadhoz, ők sem hívnak.
Sok ember mindig a másikra vár. Pedig a kölcsönösség tartja fenn a kapcsolatokat.
Lehet,hogy gonosznak tűnik a kérdés,de mit vársz,ha hányingered van az emberektől?
Mit teszel azért,hogy legyen bárkid is? (gyanítom semmit)
Kit kérdeztél meg arról,miért kerül Téged?
Mit is szeretnél valójában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!