Introvertált emberek hol ismerkednek? Csak pörgős extrovertált emberek vannak körülöttem
"Ez msot olyan dolog, hogy akkor miért is akarsz ismerkedni?:)"
válaszom: Az introvertált emberek is emberek és ők is ígénylik az emberi kapcsolatokat. Ha nem vagy tisztában a szó jelentésével, hogy "ők milyen" emberek, akkor ne írj ezzel kapcsolatban :D
Kedves Kérdező!
Az introvertált (IN) és az extrovertált (EX) kirándulni mennek.
Útjuk során egy kastély közelébe érnek.
-De klassz hely mondja az EX, menjünk be és nézzünk szét.
- De hát nem tudjuk, hogy mi vár ott ránk, válaszolja az IN
Ám végül is az EX rábeszéli a barátját és bemennek a kastélyba.
Alig pár emberrel találkoznak, s a körbenézésük során eljutnak a könyvtárszobához, ami hatalmas, s körbe egy galéria is található, szintén tele könyvekkel...
Picit nézelődnek, majd az EX ezt mondja: - nincs itt semmi érdekes, menjünk tovább.
Mire az IN lelkesen és az izgalomtól hevülten: - nem látod ezt a sok érdekes könyvet, kicsit bújjuk őket, nézzük meg azt is, hogy mi van a galérián......
Azaz az IN- ből extrovertált érdeklődő ember lett., s az EX- ből pedig befelé forduló introvertált.
Tanulság, az alap beállítottságunkat megtartva, és tucomásul véve, azért sok eset van, amikor a szerepek megfordulnak.... :)
Azaz nehogy beskatulyázd magad valamely tipológiába :)
Az ember hol ilyen, hol meg amolyan, de folyton másmilyen :)
Amúgy én is visszahúzódónak vallottam magam, és könyvtárban ismerkedtem, sportolás közben a sportpályán, és általában amerre jártam :)
Javaslom, menj olyan helyre, ahol jól érzed magad, s ott lesznek olyan emberek, akiknek szintén az tetszik, ami neked.
Ökölvívó teremben boxolókkal lehet ismerkedni, táncházban táncosokkal és zenekedvelőkkel, hitvány helyeken, meg hitvány emberekkel.....
Azaz, jó helyre menjél :)
Lajos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!