Akit hagyott el már a szerelme, mit tett ilyenkor?
Figyelt kérdés
Elhagyott a párom, hiányzik az ölelése, hogy velem legyen, éjszakánként szinte fullasztó egyedül, minden nap sírok.2022. ápr. 16. 19:37
11/17 anonim válasza:
Kisírtam magam, dühöngtem, aztán idővel begyógyult a "sebem". Mamár csak nevetek rajta, úgy gondolom, jobb is, hogy szétmentem azokkal az emberekkel. Amit le kell zárni, azt le kell zárni, hogy utána jobb legyen.
12/17 anonim válasza:
Szenvedtem egy darabig és próbáltam elnyomni magamban. Idővel pedig szimplán jobb lett. Jelenleg is ez van, de mondjuk vagy mondhatni már megszoktam.
F
13/17 anonim válasza:
15 év után hagyott ott a párom, mint eb a szárát. Szerencsére nekem a testvérem, a sógorom és a barátok is mellettem álltak. Volt egy tömény alkoholos negyedévem, egy pár hónap depi, aztán belecsaptam az éjszakai életbe. Igaz, hogy idén 9 éve lesz hogy incel szingli vagyok, ritka alkalmi nőügyekkel, de élek mint Márton Heves megyében.
14/17 anonim válasza:
Sírjál csak nyugodtan. Aztán igyekezz elterelni a figyelmedet valamivel. Rendezd át a szobádat, kezdj el tanulni valami újat, vagy bármi. Gondolj arra, hogy most egy csomó időd felszabadult, kár lenne mindet sírással tölteni. :) Ha ő nem szeret már, szeresd most saját magadat még jobban, mint eddig, hogy újra talpra tudj állni. És vond le a tanulságokat az egészből, mielőtt majd belemész egy újabb kapcsolatba. Már most határozd el, hogy nem fogsz kiszúrni a következővel azzal, hogy csak búfelejtőnek használod majd őt.
15/17 anonim válasza:
Engem 10 év után hagyott el az akiben maximálisan megbíztam.
Megcsalt, a tőlem kapott ajándékot tovább ajándékozta az új emberének.
Hidd el kérdező, mélységesen át érzem a fájdalmad.
A szakítás egy gyász. Amin sajnos bármennyire is fáj végig kell menni.
Máig hiányzik, máig szeretem mindennek ellenére. 1 év sem volt nekem elég, hogy tovább lépjek. 😭
Mást nem tudok mondani. Együtt érzek veled.
16/17 anonim válasza:
Én már 3 és fél éve nem tudom elfelejteni a néhai Sugárkámat :(
17/17 anonim válasza:
Jelenleg frissen hagyott el az én párom s igazán fájdalmas de elterveltem mit fogok tenni az életemmel. Le akarok tenni egy felsőfoku angol vizsgát s folytatni a megszokott munkahelyem. A lényeg a szituácio elfogadása és hogy elfoglald magad....sok sikert. 23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!