Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Akit hagyott el már a szerelme...

Akit hagyott el már a szerelme, mit tett ilyenkor?

Figyelt kérdés
Elhagyott a párom, hiányzik az ölelése, hogy velem legyen, éjszakánként szinte fullasztó egyedül, minden nap sírok.

2022. ápr. 16. 19:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Legyél a barátaiddal, ha valóban barátok akkor meg fogják érteni a helyzetet és mindent megtesznek majd, hogy jobb kedvre derítsenek. Temetkezz bele valamibe, ami nem hagy időt arra, hogy a volt párodra gondolj. Esetleg próbálj meg ismerkedni, laza kapcsolatot keresni.
2022. ápr. 16. 19:45
 2/17 anonim ***** válasza:
86%

Mikor négy éve elhagyott a szerelmem,a barátok nem akartak találkozni, mondván, nem jó látni a "bús képemet"...

Ennyit a barátokról...

Két évig bolyongtam, sehol sem találtam a helyem. Most pedig két éve érzem semlegesnek magam...de képtelen lennék párkapcsolatra,ismerkedésre.

Olyan hagyott el, aki úgy érzem,életem szerelme volt és terveink voltak,közös élettel...Nem kívánom senkinek azt az időszakot.

2022. ápr. 16. 19:51
 3/17 anonim ***** válasza:
60%

Én is kb úgy vagyok mint a kettes, annyi hogy én túl adagoltam akkor magam droggal, majdnem meghaltam, kórházba kerültem, utána 2 évig full depis lettem...aztán kb 3 éve teljesen elmúlt minden, nem tudok már szerelmes lenni, kapcsolatot sem akarok, igazából boldog vagyok egyedül...és a régi sem hiányzik :d csak szexelni kéne valaki max aztán kb ennyi.

29f

2022. ápr. 16. 19:57
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Elgyászoltam a kapcsolatot, kisírtam magam, és kerestem másikat.

Nem állhat le az ember élete, menni kell tovább. Lesz majd jobb.

2022. ápr. 16. 20:06
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyél olyan picsogó, mint kettes meg hármas. Túl fogod tenni rajta magad, hidd el. Egyszer majdnem mindenkivel szakítanak élete során, nagy szerelmek is, aztán mindenki túléli.

Én 3 férfit is elhagytam, akik "nagyon szerettek", tepertek utánam hónapokig, aztán végül 1-2 éven belül mindnek lett barátnője, később felesége.

Férjem 8 barátnőt dobott a kapcsolatunk előtt, olyanokat, akik fülig szerelmesek voltak belé. Mind túl lépett. Kettes-hármas alapból lelki beteg volt, hogy 3-4 év után is ezen keseregnek.

Egyedül az idő fog segíteni. De a hatását tudod gyorsítani azzal, hogy programokra mész folyamatosan, hobbit találsz, olvasol, filmezel, közösségbe jársz és legfőképp, ismerkedsz.

2022. ápr. 16. 20:12
 6/17 anonim ***** válasza:
Miért rakod idézőjelbe azt, hogy nagyon szerettek?
2022. ápr. 16. 20:14
 7/17 anonim ***** válasza:

6

Csak szimbolizálni szerettem volna, hogy párnákat sírtak tele miattam. :D Valószínűleg rosszul használtam az idézőjelet akkor. :)

2022. ápr. 16. 20:19
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Kisírtam magam és sokat voltam emberek között hogy ne ezen kattogjak.

Rossz volt de idővel elmúlt és jött más.

2022. ápr. 16. 20:20
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Nehezen, de feldolgoztam. Sokat sportoltam, ez egy kicsit segített, napról napra könnyebb lett.
2022. ápr. 16. 20:20
 10/17 anonim ***** válasza:
56%
Ittam.
2022. ápr. 16. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!