Sikertelen férfiak, akik végül prostituálthoz mentek: Jobb lett utána?
Ezen gondolkozom, bár nem tartom erkölcsös dolognak, de annyira frusztrált vagyok, hogy muszáj lenne oldanom. Próbáltam más dolgokkal eltetelni a figyelmemet, de már nem működik. Nem akarok így élni.
Kérem, hogy csak az érintettek válaszoljanak!
Nem lett jobb, szerintem te se számíts rá.
Egyedül annyiban "segített", hogy már nincs bennem az a korábbi félelem, hogy ha egyszer egy rendes lánnyal is olyan szituációba kerülnék, akkor a tapasztalatlanságom vagy idegességem miatt fel se áll, vagy nagyon béna leszek. A prostinál kiderült, hogy ilyen baj nincs velem.
De ezen kívül nem lett nagyobb az önbizalmam, meg semmi hasznát nem láttam. Nem is volt jó élmény.
"nem lett nagyobb az önbizalmam, meg semmi hasznát nem láttam. Nem is volt jó élmény."
Sőt, az önbizalmadat, ami az önbecsülésnél kezdődik, nagyon is rombolhatja, hogy odáig süllyedtél, hogy egy ilyen helyzetnek tetted ki magad...
Jelen!
Részben az a tapasztalatom, amit a 12-es válaszoló írt. Ezt még annyival egészíteném ki, hogy tavaly pont megismertem egy 18 éves prostit, aki iszonyatosan vonzó és intelligens is. Aki látná, nem mondaná rá, hogy mivel foglalkozik. Semmi tetkó, műmell, full természetes, alacsony, kerek természetes cicik, szép popsi, gyönyörű barna haj. Fél évig jártam hozzá, időközben elkezdett tabit szedni, így az együttlétek során már gumi nélkül szexeltünk, és minden egyes alkalommal bele is élveztem (tudom, most jön a lepontozás, hogy egy erkölcstelen lúzer vagyok, meg felelőtlen stb). Már az elején megfogadtam, hogy a helyén kezelem a dolgot, mert tudtam, hogy rajtam kívül még kb 50 visszajárósa van, én csak egy vagyok neki a sok közül, mégis, mikor most márciusban megszakította velem a kapcsolatot, iszonyúan kiakadtam és frusztrált lettem. Életemben nem volt még ilyen jó a szex, pedig nem első lánnyal voltam együtt (volt hasonlóan dolgom prostival és rendes barátnővel is), de vele valahogy iszonyat jó volt. Őszintén kis szendeszűz volt, nem szólt semmiért, csak a pénz érdekli, azért bármit bevállal, és nagyon a zsánerem volt, nagyon jó volt kiélni rajta a vágyaimat.
Lényeg a lényeg, rendszeresen találkoztam vele fél évig, és úgy vettem észre, hogy akármennyire is ésszel tartottam magam, elkezdett kialakulni részemről egy egyre erősebb kötelék (nem szerelmi, inkább szexuális, nem tudom megmondani, pontosan mi), ami mivel elszakadt, most kicsit úgy érzem magam, mint egy drogos, aki elvonási tünetekkel küzd.
Nyilván megtanultam a leckét, hosszú távon így jártam jobban, de azért írom le a történetemet, hogy ti ne essetek bele abba a verembe, amibe én. A prosti szolgáltatást nyújt. A lelkisebb emberek hajlamosak egy idő után azt hinni, hogy ők szàmára különlegesek, de nem azok. Szerintem nem feltétlenül baj, ha a sajat bőrén más is megtapasztalja ezt, mert ez is tapasztalat, de óva inténém az ilyen kis lelkis embereket, hogy prostihoz menjenek, mert elkezdenek többet belelátni a dolgokba.
Higyjétek el, könnyebbnek tűnik fizetni a szexért, de hosszú távon zsákutca. Csak komoly kapcsolatbsn gondolkodjatok, és csak akkor gondolkodjatok prostiban, ha átmeneti megoldást kerestek. Ha elkezdtek kötődni, annak pofára esés a vége.
A hármasnak igaza van.
Ettől még fizikailag kellemes élményeim voltak prostikkal, szóval nem bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!