Mit tegyek, ha semmi önbizalmam nincs?
Később az életben sokkal jobban fognak b..tatni ennél, minthogy megszólják párszor az anyagi helyzeted, nem értem ez miatt miért van bajod...érthetőbb lenne ha valami párkapcsolati-szexuális probléma miatt lenne.
Mindegy szard le azt a 2 csajt, ha jött 2 jön majd több is...az önbizalom siker élmények alapján épül fel (normális esetben) tehát próbálj úgy élni ahogy neked jó-sikeres az élet. Nekem régen az segített ha elmentem edzeni, neked bármi más okozhat sikert.
Annyira viszont ne törd magad, minnél hülyébb az ember annál magabiztossabb. Tehát megfelelési kényszer ne legyen benned mármint egészségtelen szinten..ha meg nem megy fogadd el magad.
29f
Suliban mindenert bsztatjak azt akit lehet.. ideje tovabblepni es szrni az ilyen nyomorultak velemenyere. A legtobb c tok randa csak nagy az arca meg agressziv. Ilyenek velemenyere adsz? 😀 valszeg mind csoro es monoton ures napjait tengeti..
Csomo haverom van aki nem nez ki jol de sikeres a noknel mert jo a dumaja es tul tud lepni mas velemenyen. A noknek a kisugarzas fontosabb. Most nem a fitness modellekre meg az aranyasokra gondolok hanem az atlag aranyos csajokra
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!