Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » A magányos emberek miért nem...

A magányos emberek miért nem tudnak segíteni egymás problémáján?

Figyelt kérdés
Van még valaki rajtam kívül, aki konkrétan beleőrül a fent említett ténybe?

#keserűMAGÁNY
2022. ápr. 4. 18:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
97%
Mert félnek attól, hogy valami félbolond tapacsot fognak ki és a magány rémálommá válik.
2022. ápr. 4. 19:10
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Nemrég írtam egy kérdés alá, hogy a barátságos emberek veszélyben vannak az energiavámpírok és a magányosok miatt.

A magányosok a mártírok miatt vannak veszélyben.

Én úgy vettem észre, az ember annak mutatja ki leginkább a foga fehérjét, akirők tudja, hogy úgysem veszti el.

A mártírok szeretik lelkileg kínozni a magányosokat, mert tudják, a magányosok úgysem hagyják el őket, vagy, ha igen, akkor is visszajönnek, mert önmagukat hibáztatják majd.

2022. ápr. 4. 19:19
 13/22 anonim ***** válasza:
13%
#2 elég egyértelműen írtam.
2022. ápr. 4. 19:35
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik válaszoló nagyon igazat mondott, pont az a rész sérül ilyenkor ami fontos lenne a kapcsolatok fenntartásában.

Minnél magányosabb az ember annál inkább kizárja magát a többi embertől, nem úgy viselkedik legtöbbször ahogy jót tenne magának.

Ezt onnan tudom hogy amikor magányos vagyok nincs is kedvem ismerkedni, ha jó a kedvem, jól érzem magam a bőrömben sokkal inkább van...és jobban is sikerül. 29f

2022. ápr. 4. 19:40
 15/22 Jól van ez így? ***** válasza:
100%
#2 "felvállalni azt hogy kis is.. ne ez nem megy sokaknak." = felvállalni azt, hogy ki is (ő), na ez nem megy sokaknak.
2022. ápr. 4. 19:44
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

15

Köszi.

Én vagyok a fogyatékos, aki nem értettem sokszori olvasásra sem. Hiába minden, csak egyetemi nyelvtanár diplomám van és nem szokásom elsiklani számomra értelmezhetetlen dolgok felett, hanem rákérdezek, hogy megértsem, mit szerettek volna írni.

2022. ápr. 4. 19:52
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Talán, mert ugyanúgy látják a világot.
2022. ápr. 4. 20:43
 18/22 anonim ***** válasza:
91%

A legtöbb magányos embernek nincs ott a képességei között a segítés - akkor valószínűleg elsőnek magának segítene.

Persze lehet kivétel, de ritka.

Azért meg frusztráló dolog 100 emberrel találkozni, hogy abból 4-nek segíteni tudj. Cserébe meg ő nem tud segíteni neked.

2022. ápr. 4. 20:46
 19/22 anonim ***** válasza:
67%
Nekem a magányom mindig abból eredt, hogy nem találtam megfelelő embereket. Ezen nem igazán lehetett segíteni. Hiába ismerkedtem sok helyen, sok emberrel, ha nem olyan jellegűek voltak, amilyenre szükségem volt.
2022. ápr. 4. 21:24
 20/22 anonim ***** válasza:
81%
Attól, hogy valaki magányos, még nem biztos, hogy egy másik magányos emberrel összepasszolnak.
2022. ápr. 4. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!