Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mikor fog megszűnni hogy...

Mikor fog megszűnni hogy valaki jó nő vagy jó pasi?Mikor lesz olyan hogy simán csak pasi vagy nő?

Figyelt kérdés
Én utálom amikor azt hallom hogy ez de jó csaj vagy az de jó pasi.Utálom azt is ha valakire azt mondják jóképű.Az lenne a jó,ha ezek a fogalmak nem léteznének többé és csak a személyiség számítana.Nem azt mondanák a nők hogy jóképű,hanem azt hogy jó tulajdonsággal rendelkező pasi.És ettől lenne számukra vonzó nem a kinézetétől.Vagy a férfiak úgy dicsérnének meg egy nőt,de jószívű vagy ma is!Nem pedig de csinos vagy ma is.És egy 120 kilós nő is ugyanolyan vonzó lenne mint egy 50 kilós nő,ugyanúgy le akarná mindenki fektetni,a jó tulajdonsága miatt,nem a külseje miatt.

2022. márc. 8. 08:58
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező, én szeretek szabadidőmben túrázni, 5-30km tartományban eddig, aztán ki tudja. Előbb feltételezem egy 80kg-os pasiról, hogy eljön egy ilyen programra és nem fog idő előtt kifulladni, mint egy 150kg-os túlsúlyosról.
2022. márc. 8. 09:58
 22/33 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem itt a többség nem értette meg a kérdés lényegét...
2022. márc. 8. 10:00
 23/33 anonim ***** válasza:
69%

22

De, érrjük: valakinek nem tetszik, hogy nem csak azt veszik figyelembe, amiben jó.

2022. márc. 8. 10:06
 24/33 anonim ***** válasza:
40%

A testsúly egyébként pont nem jó példa, mert azon lehet változtatni. Vannak viszont olyan jellemzők, amin nem, pl. csúnya arcberendezés, tömpe ujjak, formátlan X láb, stb. amiről az illető nem tehet.

Ha valakit megdícsérnek pl. a szép arca miatt ("jaj de helyes"), akkor olyasmiért kap elismerést, amiben nincsenek érdemei, ráadásul ez kifejezetten bántó lehet annak, aki csúnyának született. Tehát ez is egyfajta diszkrimináció, ami pedig a mai világban ugye már elítélendő..

2022. márc. 8. 10:17
 25/33 A kérdező kommentje:
A modellek és szépségkirálynők közösségi oldalán meg törölném az ilyen kommenteket hogy de szép vagy,csinos vagy,jól nézel ki.Az olyan kommenteket viszont meghagynám hogy jólelkű vagy okos vagy,buta vagy,mert ezek nem a külsőre irányulnak.
2022. márc. 8. 10:18
 26/33 anonim ***** válasza:
88%
Szépségkirálynők?? A szépségversenyeket kéne legelőször beszüntetni! A szépségverseny minden alapvető emberi érték meghazudtolása, ráadásul ott aztán tényleg nem kerülhető meg a külső adottságok dícsérete, hiszen erről szól az egész esemény.
2022. márc. 8. 10:22
 27/33 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező, csak éppen senkit nem érdekel a te nyomorod. :D
2022. márc. 8. 10:29
 28/33 anonim ***** válasza:
70%
1es "Én annak örülnék ha nem mondanánk ilyet a másik emberre,hogy de szép,de csinos,de jóképű.Csak azt hogy de kedves,de aranyos,vagy de bunkó." én annak örülnék ha nem mondanánk ilyet a másik emberre,hogy de kedves , de aranyos , de bunkó .
2022. márc. 8. 11:34
 29/33 anonim ***** válasza:
88%
Kinek nem kellettél?
2022. márc. 8. 12:04
 30/33 anonim ***** válasza:
86%

Incel alert 🙄

Amúgy esküszöm én irigylem őket! Én a bél kihajtom, aztán feljövök ide és látom mekkora qurvä vagyok szerintük (mindennő). Most azért mert rossz helyre parkoltam le a jürgenbá Rangerét vagy max sebhatár környékén csúsztam át a trafi alatt a Kugával, nem tudom 🙄

2022. márc. 8. 12:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!