Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mikor fog megszűnni hogy...

Mikor fog megszűnni hogy valaki jó nő vagy jó pasi?Mikor lesz olyan hogy simán csak pasi vagy nő?

Figyelt kérdés
Én utálom amikor azt hallom hogy ez de jó csaj vagy az de jó pasi.Utálom azt is ha valakire azt mondják jóképű.Az lenne a jó,ha ezek a fogalmak nem léteznének többé és csak a személyiség számítana.Nem azt mondanák a nők hogy jóképű,hanem azt hogy jó tulajdonsággal rendelkező pasi.És ettől lenne számukra vonzó nem a kinézetétől.Vagy a férfiak úgy dicsérnének meg egy nőt,de jószívű vagy ma is!Nem pedig de csinos vagy ma is.És egy 120 kilós nő is ugyanolyan vonzó lenne mint egy 50 kilós nő,ugyanúgy le akarná mindenki fektetni,a jó tulajdonsága miatt,nem a külseje miatt.

2022. márc. 8. 08:58
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
78%
Mi a baj? Visszautasított a szivkiràlynő?
2022. márc. 8. 09:24
 12/33 anonim ***** válasza:
85%
Ha ennyire szeretnéd, akkor kezd el te.
2022. márc. 8. 09:25
 13/33 A kérdező kommentje:
És ha rajtam múlna a romantikus filmek is változatosabbak lennének,nem csak két 60 kilós szereplőnek a szerelméért izgulhatnának a nézők,hanem két 120-130 kilóséért is.
2022. márc. 8. 09:28
 14/33 anonim ***** válasza:
74%

És fingnak vagy szellemnek képzeled magad? Mert ha ember vagy, bizony van egy kib*szott tested, amivel együtt vagy csak ember, ha tetszik neked ha nem.

Annyit ér a jó külső meg a jó belső külön - külön, mint mikor csak beszélni vagy csak érteni tudsz egy nyelvet: lóf*sz

2022. márc. 8. 09:38
 15/33 anonim ***** válasza:
65%

Ted Chiang-nak van egy "Liking What You See - A Documentary" című novellája. Ez egy dokumentum riport stílusában megírt sci-fi novella. Elgondolkoztató írás, amely épp ezt a kérdést járja körbe. A lényege: van egy noninvazív orvosi kezelés, ami után a páciens többé nem látja a különbséget a csúnya és a szép emberek között. A szer bevétele önkéntes. Azt járja körbe az író, hogy az egyes társadalmi és kulturális közegekben milyen hatásai lennének pro és kontra ennek az eljárásnak, és ki milyen indok alapján kéri ill. utasítja el a kezelést. Mélyen elgondolkoztató írás, nekem nagyon tetszett.

Ami engem illet, sok szempontból egyetértek a kérdezővel, ez a szép és csúnya ember is egy olyan felület, ami súlyos diszkriminációra ad lehetőséget, torzítja a valóságot és indokolatlan előnyhöz juttat embereket, míg másokat érdemtelenül háttérbe szorít.

2022. márc. 8. 09:39
 16/33 anonim ***** válasza:
77%
költözz ki kreténfalvára a barátaid közé, ott menni fog!
2022. márc. 8. 09:42
 17/33 anonim ***** válasza:
72%

Elég sok személyes csalódottságot érzek a kérdésed mögött, ennek ellenére butaságnak tartom. Te bármikor abbahagyhatod ezen szavak használatát, vagy elkezdhetsz filmforgatással foglalkozni. Ha szeretnél valamit, csináld meg te, de ne várd el, hogy majd a világ alkalmazkodik hozzád.

A barátom egy jóképű, sportos férfi, néha a legegyszerűbb dolgok is nagyon szexissé teszik. Nem fogom pár ember érzékenysége miatt nem kifejezni a barátom vonzalmát, hiszen minek tenném? Azzal, hogy kiemelem ezt a részét az adott beszélgetés, pillanat során, még nem veszek el a belső vonzalmából. Ugyanúgy, amikor arról áradozok, hogy milyen kreatív és művészi, nem sugallom azt, hogy csak ezt találom benne vonzónak, csak éppen ezt emeltem ki.

Ha barátom 150 kg lenne, össze se jöttem volna vele, ahogy ő se velem, ha én lennék ennyi. Egyetértek, a személyiség a legfontosabb, ugyanakkor a kölcsönös vonzó külső is kell, hiszen a legtöbb párnak van szexuális élete, amihez elengedhetetlen a a külső vonzalom. Na most, túlsúlyos ember felé egyikünk se tud vonzódni (egyszerűen taszító számunkra), így a szexuális életünk nulla lenne, ami idővel a kapcsolatra is negatív hatással lenne.

26/N

2022. márc. 8. 09:44
 18/33 anonim ***** válasza:
82%
Soha, mert az ízlés szubjektív.
2022. márc. 8. 09:50
 19/33 anonim ***** válasza:

"És ha rajtam múlna a romantikus filmek is változatosabbak lennének,nem csak két 60 kilós szereplőnek a szerelméért izgulhatnának a nézők,hanem két 120-130 kilóséért is."

Parancsolj, megcsinálták:

[link]

2022. márc. 8. 09:52
 20/33 anonim ***** válasza:
81%

Tényleg, mennyivel egyszerűbb átgenerálni a komplett emberiséget az ösztöneitől eltérően, mint pl lefogyni....:D:D:D:D

Megint egy nemkicsit egoista egyed, aki a feje tetejére akarja állítani inkább a világot.

Köszike, már elég volt a mindenféle izmusokból.

2022. márc. 8. 09:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!