Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van olyan hogy egy nő azt...

Van olyan hogy egy nő azt ígéri a férfinak hogy nem kell dolgoznia,eltartja,csak jöjjön össze vele?

Figyelt kérdés
Olyat már lehetett hallani hogy egy pasi ilyet ígért egy nőnek csak megkaphassa,de olyan is van hogy egy nő ígér ilyet egy férfinak,csak hogy az övé legyen?

2022. jan. 2. 19:23
A kérdező szavazást indított:
Van hogy egy nő megígéri a pasinak hogy mellette nem kell dolgoznia
Egy nő nem fog ilyet mondani egy pasinak hogy ha összejön vele nem kell dolgoznia
Csak akkor mond ilyet egy nő ha jól néz ki a pasi
22 szavazat
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Én olyat nem ígértem soha egy nőnek amit ne tudtam volna megtartani.
2022. jan. 2. 19:24
 2/19 anonim ***** válasza:
88%

Kb ez totál lehetetlen szitu

Ad1-altalaban a pasi keres többet ergo rosszul járnának mindketten ha mondjuk a csaj épp eladóként dolgozik

Ad2-Ha a lány full szerelmes a srácba, akkor se ilyen ajanlatot fog tenni, mert egész egyszerűen nem így működik a tarsadalmunk. Melyik pasit lehetne így levenni a lábáról? A legtöbb férfinak az kell hogy érezhesse hogy ő a férfi a kenyérkereso a házban

2022. jan. 2. 19:26
 3/19 anonim ***** válasza:
90%

Nem hiszem hogy létezik ennyire elkeseredett nő.

Mivel nőként sokkal könnyebb párt találni, egy nő soha nem jut arra a szintre hogy meg kelljen vásárolnia a társaságot.

Én nem vagyok egy szépségkirálynő, de mégis vannak lehetőségeim, mindig is voltak, és biztos vagyok benne hogy ezzel minden nő hasonlóan van. Kb bármikor be lehet pasizni ha az ember lánya akarja.

2022. jan. 2. 19:27
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Attől megdöbbentőbb dolgok is történtek mar
2022. jan. 2. 19:28
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
igen, vannak kitartott férfiak. Általában gazdag nők tartják őket, de azt nem veri nagy dobra egyik fél se.
2022. jan. 2. 19:29
 6/19 A kérdező kommentje:
5 De miért van vele a gazdag nő?Jól néz ki a pasi?Mert ha ő tartja el a pasinak nem sok jövedelme lehet.
2022. jan. 2. 19:31
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
En kitartanek szeretot, de repitenem ugyanolyan lendulettel, ha mast gondolok.
2022. jan. 2. 19:33
 8/19 anonim ***** válasza:
Ez most komoly?
2022. jan. 2. 19:41
 9/19 anonim ***** válasza:
67%
Most elsőre az jut eszembe, hogy a nő valami nyomorult arab, ázsiai, afrikai országban lakik, és csak úgy tud elszabadulni onnan, ha egy nyugati emberrel házasodik. De nem tudom, ebben az esetben hogyan lenne képes eltartani a pasast.
2022. jan. 2. 19:43
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Az alapvető igazság a kapcsolatoknál, hogy szabadon kell fogni a párunkat. ;)
2022. jan. 2. 19:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!