Van olyan hogy egy nő azt ígéri a férfinak hogy nem kell dolgoznia,eltartja,csak jöjjön össze vele?
Kb ez totál lehetetlen szitu
Ad1-altalaban a pasi keres többet ergo rosszul járnának mindketten ha mondjuk a csaj épp eladóként dolgozik
Ad2-Ha a lány full szerelmes a srácba, akkor se ilyen ajanlatot fog tenni, mert egész egyszerűen nem így működik a tarsadalmunk. Melyik pasit lehetne így levenni a lábáról? A legtöbb férfinak az kell hogy érezhesse hogy ő a férfi a kenyérkereso a házban
Nem hiszem hogy létezik ennyire elkeseredett nő.
Mivel nőként sokkal könnyebb párt találni, egy nő soha nem jut arra a szintre hogy meg kelljen vásárolnia a társaságot.
Én nem vagyok egy szépségkirálynő, de mégis vannak lehetőségeim, mindig is voltak, és biztos vagyok benne hogy ezzel minden nő hasonlóan van. Kb bármikor be lehet pasizni ha az ember lánya akarja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!