Van olyan hogy egy nő azt ígéri a férfinak hogy nem kell dolgoznia,eltartja,csak jöjjön össze vele?
Valószínűleg előfordulhat, de kevesebb eséllyel, mint fordítva. A nők sokkal emocionálisabbak, legyen akármilyen gazdag is az a nő, méltóságán alulinak érezné, ha fizetnie kellene azért, hogy valaki vele legyen. Sőt, a nők tudják, hogy kb bárkit megkaphatnak pénzzel vagy a kinézetükkel. Éppen ezért nem fizetnének egy csávónak azért, hogy velük legyen. Ezt inkább csak a férfiak gyomra veszi be, egy jó punciért fizetnek bármennyit.
Megint más, ha szerelem van kölcsönösen és eltartja a másikat. Ilyen férfiból és nőből is van sok, nőből max azért van kevesebb, mert globàlisan alulfizetettebbek. Ha én havi 1 milliót keresnék, férjemnek simán megmondanám, hogy ne dolgozzon, ha nem akar. De akkor otthon főzés, mosás, takarítás rà várna, meg a gyerek (persze segítenék).
Csak 1. A férjem nem szereti a házimunkát.
2. Viszont szereti a munkáját.
Lehet van ilyen.
Ismerek olyan nőket akik eltartják a férjüket
14 Nem kell, hogy megszülje. De a 2 évet amit otthon lehet tölteni a gyerekkel, abból egyet már az apa is kivehet törvény szerint.
Ha annyit keresnék és férjem nem akarna dolgozni, nyugodtan otthon maradhatna ezután, ha cserébe főz, mos, takarít. Nem tudom mi ebben a rendkívüli.
"Az a rendjívüli, hogy a férfiak nagy része nem szereti a házimunkát, ha neked olyan a férjed, aki szívesebben háziasszonykodik, akkor szerencséd van."
Miért, szerinted a nők szeretnek házimunkát végezni? Szeretnek 8 óra munka után mosogatni, főzni, porszívózni, felmosni, a gyerek házijával foglalkozni, kiteregetni, hajtogatni stb?
Hát elárulom a titkot. NEM! A nők pont ugyanúgy rühellnek házimunkát csinálni, mint a férfiak. Szívesebben dolgoznék 10 órában, csak valaki otthon ezt a sok xart csinálja meg helyettem!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!