Ha sportoltam volna, jártam volna konditerembe,most nem itt tartanék?
Valószínűleg az általad felsoroltak többségével nem lenne bajod. 25 éves vagyok, a nem sportoló barátaimnak már most hátfájdalmai vannak... Az életük harmadán sincsenek és már problémás a mozgás, az állóképesség. Őszintén, mindenféle lenézés nélkül mondom, hogy ez tragikus, egyszerűen szomorú. Fiatal emberek nem tudnak felmenni a harmadikra fuldoklás nélkül és nem bírnak felegyenesedni fájdalom nélkül..
Mondjuk ennek csak egy része a sport, a másik a táplálkozás
Elég béna, hogy ennyire a nőkre hegyezed ki a kérdést. Szemmel láthatóan nem csak testben hanem fejben is vannak gondok.
Amúgy meg a kérdésre a válasz tök egyértelmű, ha sportolsz akkor előrébb vagy.
Ez egyszerű tény.
Nem csak a "kigyúrommagam" létezik, van egy csomó sport, bringázás, túrázás, vagy ha már csak otthon edzel alap szinten azzal is sokkal előrébb leszel mint azzal, hogy a félpuha répát rángatod a gép előtt egész életedben.
Én magam gyakorlatilag csak túrázni, kirándulni járok. 20-30 km-eket és már ez is sokat számít. Pedig mellette ezen kívül keveset mozgok, nagyobb túrákra szoktam "ráedzeni" nem is étkezem igazán egészségesen, mégis alapvetően rendben van a szervezetem, nincsenek görcsölő izmaim mint régen, a vérnyomásom tökéletes a pulzusom alapjáraton alacsony az összes orvos vagy aki vizsgál megkérdezi, hogy aktívan sportolok valamit, mert azt mutatják az eredmények, hogy igen.
Plusz mentálisan is sokkal inkább rendben vagyok a mozgástól és attól, hogy kimozdulok.
Nyilván a párkapcsolat egy más téma ott azért többet kell mutatnod. De nyilván jobban mutat egy karbantartott, erős test, mint egy "lelakott".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!