Egyedülálló nőként hogyan költözzek úgy,hogy ne egy vagyon legyen?
Figyelt kérdés
Költöztető cég kell, mert én bútort nem bírok el. De fúrni, szekrényt összerakni kit keressek? Külföldön élek. Gardrób szekrényt megpróbálom szétszedni, de összerakni nem fogom tudni. Próbáltam régen, tönkre is tettem, újra kellett fúrni.2022. márc. 1. 21:39
21/32 A kérdező kommentje:
Igen értem, de cserébe én nem nyújtok semmit ,amit elvárnának. Inkább fizetnék keveset. 😀
2022. márc. 2. 14:48
22/32 anonim válasza:
de nézd most tényleg ekkora retardált vagy, vagy csak teszed az agyad? ha az első, akkor szólj az ápolódnak, hogy költözőst szeretnél játszani, ha a második, akkor miért jó neked hogy fogyatékost játszol? igen, ez az oldal egy teljesen anonim fórum kérdések felvetésére, nem szolgáltatáskereső... milyen meglepő hogy senki nem állt neki jeget vakarni. talán ezt a kérést is a helyi facebook-csoportban kellett volna megfogalmazni, és akkor valaki segített volna. ennek itt se helye se értelme nincs. de mondjuk aki ennyire semmire se jó, az egyáltalán hogy-hogy nem az anyjával él? komolyan nem értem ennyi ésszel hogy sikerült bármit is elintézned az életben.
23/32 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Nem itt kerestem jégvakarót, hanem helyi csoportban.
Szerettem volna tudni ,hogy aki a családtól tavol van ,hogy old meg ilyeneket..
Ugy látom, itt nincs ilyen..
2022. márc. 2. 18:01
24/32 anonim válasza:
aki a családtól távol van, az megkérdezi az ismerősöket, a helyi diákmunkás csoportokat, és ha egyik se működik, akkor költöztetőcéghez fordul. ez neked tényleg nem jut egyedül az eszedbe? olyan, aki gyakorin sír, hogy fogalma sincs felnőtt nő létére, hogyan kell költözni, valószínűleg tényleg nincs sok.
25/32 A kérdező kommentje:
Regen mas volt, Magyarországon költöztem. Ott volt segítség. Ott egy vagyon a költöztető, de legalább van.
2022. márc. 3. 06:54
26/32 anonim válasza:
tehát külföldön költöztető sincs XD jól van. akkor szerintem menjél haza. nem való neked ez az önállóság. (külföldön költözködök évek óta körbe-körbe, valakinek eddig mindig volt egy transportere, a főnökömnek, a nyelvi kurzuson az egyik férfinek, a szomszédom testvérének, és ha éppen senkinek nem volt, BIZTOS hogy találtam egy telefonszámot googleban, amit fel lehetett hívni és jött három ember egy kocsival és megoldotta. de elhiszem hogy lehetetlen megoldani. főleg ha nem tudod kinyitni a szád és megosztani valakivel mi bajod. mármint valaki relevánssal, aki helyben van.)
27/32 A kérdező kommentje:
Van költöztető, de drága. Amúgy ők fúrnak is fel bútort vagy csak hozzák-viszik?
2022. márc. 3. 12:27
28/32 anonim válasza:
Mond csak, te direkt vagy életképtelen? 🤦🏽♂️
29/32 A kérdező kommentje:
Nem, igazából fogyatékos vagyok és szülők hibájából magamra maradtam.
2022. márc. 3. 16:02
30/32 A kérdező kommentje:
Költöztem már életemben, sokat. De mem idegen helyről, idegen helyre egyedül, távol a családtól, rokontól, ismerősöktől. Pénzzel sem vagyok tele ,hogy 200ezreket költsek cégekre.
2022. márc. 3. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!