Aki életében nem dolgozott hivatalos munkahelyen, de mégis gazdag, az hogyan lett gazdag?
A személyes ismeretségemből pár példa:
-MLM üzlettel
-szabadúszó vállalkozóként
-örökölt és jól fektette be
-kriptovaluta bányászatból
Stb, szóval van élet a munkahyeleken kívül is.
PL. vállalkozó volt.
Vagy jól nősült/ment férjhez.
Vagy örökölt.
Vagy szülei tömték ki pénzzel.
Esetleg törvénytelen úton (leányfuttatás, színesfémlopás, kábítószer-kereskedelem, csempészet).
4-szer voltam nyaralni, szegeden a csillagban is volt privát szobám.
De voltam több évet külföldön is.
Én a zavarosban halásztam mindig.90-es években kezdtem, majd sajnos jó ideig thai földön leltem új otthonra.
Mindig mikor kijöttem fél év megvolt a kertes ház, terepjáró, újra, még akkor is ha előtte elvették, adók elszámolás miatt.
tanácsot senki nem fog adni, agyadat kell használni, meg jól gondolkodni, és kihasználni mindent ami téged tud segíteni.
Kérdés, mi a gazdagság.
Mert ha 10 évig jól keresel és elteszed a fizetésed 80%-át, vagy rosszul keresel, de elteszed a felét, azzal olyan tőkét képzel, amivel ha megtanulsz bánni, már nem kell elmenned állásba dolgozni, hanem abból fenntartod magad ugyanazon a színvonalon, mintha továbbra is állásban rosszul keresnél.:) Csak már nem vagy rászorulva arra, hogy másnak dolgozz, és szerintem ez a legnagyobb váltás az életmódban, ami a legnagyobb sikernek is tekinthető.
Egy szerényebb saját lakóingatlan, havi párszázezer Ft cash, és "hawaii"...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!