Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Egyedülálló nőként hogyan...

Egyedülálló nőként hogyan költözzek úgy,hogy ne egy vagyon legyen?

Figyelt kérdés
Költöztető cég kell, mert én bútort nem bírok el. De fúrni, szekrényt összerakni kit keressek? Külföldön élek. Gardrób szekrényt megpróbálom szétszedni, de összerakni nem fogom tudni. Próbáltam régen, tönkre is tettem, újra kellett fúrni.
2022. márc. 1. 21:39
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Külföldön költözök másik városba.
2022. márc. 1. 22:28
 12/32 anonim ***** válasza:
egyetemistákat keress szerelni, az minden városban van, és kevesebbet kér el, minta képzett mesterember. az ismeretségi kört már körbekérdezted, hogy senki nem tud segíteni?
2022. márc. 1. 22:39
 13/32 anonim ***** válasza:
71%
Facebookon tedd fel a kérdést. Sok ismerősöm ezt teszi, és sokan ugranak segíteni nekik.
2022. márc. 1. 23:28
 14/32 anonim ***** válasza:
0%
Én sokat költöztem már az életem során, de még sosem jutott eszembe, hogy ide kiírjak ezzel kapcsolatban egy kérdést. Ne haragudj, de nagyon életképtelen vagy. Emiatt kérdést kiírni? Esetleg enni ne segítsünk? Vicces. 😂😂
2022. márc. 1. 23:53
 15/32 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy életképtelen vagyok. Úgy születtem, betegen és senkit nem érdekelt soha..
2022. márc. 2. 04:51
 16/32 anonim ***** válasza:
60%

jó, akkor szájbarágós lépésekben:

-kérdezz körbe ismerősök között. lehet valaki tud segíteni, de ha nem nyitod ki a szád, sose fog kiderülni.

-ha ez nem jött be, írd ki a helyi diákmunkás csoportokba, hogy költözéshez kéne autó és segítség. nekik még mindig kevesebbet kell adni mint másnak.

-ha ez sem jött be, keresd meg a helyi magyarok facebook csoportját, és írj egy megható sztorit, ahol egyedül vagy, beteg vagy, csóró vagy, és ezek a szemét őslakosok nem hajlandóak segíteni rajtad, azonnal találsz magadnak mindent. (és igen, tartsuk ezt meg utolsó opciónak, mert megalázni magad mégse muszáj egy szekrény miatt.)

2022. márc. 2. 11:12
 17/32 anonim ***** válasza:
46%

#14 #15 mondjuk télleg életképtelenségre vall az, hogy valaki külföldön költözik és a gyik-re ír ki ilyen kérdéseket.

Kérdező, legalább valami helyi fb csoportba tetted volna fel, nem jutott ennyi az eszedbe?

Milyen jellegű betegséged van? Kogniciót érinti?

2022. márc. 2. 11:19
 18/32 anonim ***** válasza:
70%
Ne piszkáljátok már! Nem azt kérdezte, hogy ki tud itt neki segítséget adni, hanem azt, hogy hogyan álljon neki. Azzal, hogy életképtelen ő maga is tisztában van, le is írta, de attól, hogy az orra alá dörgölitek ezerrel, még nem lesz előrébb. A hasznos tanácsoktól lesz előrébb, amit a 16-os írt. Különbözőek vagyunk, különböző képességekkel, fogyatékosságokkal stb. megáldva, megátkozva, tolerálni és segíteni kéne egymást, nem taposni, attól ugyanis nem leszel több, csak kevesebb.
2022. márc. 2. 11:30
 19/32 A kérdező kommentje:
Egyszer szerettem volna itt segítséget kérni jég eltakarítás miatt az autóm körül és senki sem szólt semmit, nem írt volna oda ,hogy van jégtörője vagy bármi. Ennyit erről.
2022. márc. 2. 14:24
 20/32 anonim ***** válasza:
0%

#19 ha jól nézel ki csajként, próbálj meg tinderen segítséget kérni ilyesmikben, mint jégeltakarítás. Vanna olyan férfiak, akik szeretnek egy csinos csajnak segíteni ilyesmiben :)

Sokan kihasználják ezt.

2022. márc. 2. 14:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!