Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért ilyen unalmas minden?

Miért ilyen unalmas minden?

Figyelt kérdés

Rettentő unalmasak a napjaim.Minden olyan egyforma,unalmas. Mitől lehet ez?Régebben élveztem az életet,most meg utálok élni.

Párom sincs mostanában.Nincs kedvem,hangulatom semmihez,de ebbe beleőrülök nagyon hamar.Voltam pszichiáternél korábban,több alkalommal is,de nem segített semmit.

2022. febr. 28. 12:28
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
34%
Ülj fel a vonatra, és mehetsz segíteni a menekültek ellátásában a határon.
2022. febr. 28. 18:00
 22/25 anonim ***** válasza:
Így van, gondolj bele milyen lenne az ha te lennél a menekült és ott kéne hagyni a házad? Vagy netalán lebombáznák amiről nem is tehetsz? Ők is lehetnének szomorúak, magányosak de ők annak örülnek ha élhetnek és hogy át lépheték a határt.
2022. febr. 28. 18:14
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Örülj hogy van hol laknod, van mit enned, van egészséged sok valakinek ez sem adatik meg. Légy hálás azért amid van!
2022. febr. 28. 18:15
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés: Te miért vagy depressziós? Az életben annyi szép dolog van!

Válasz: Te miért vagy asztmás? A levegőben annyi oxigén van!

2022. márc. 1. 10:27
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Kb. 20 évvel ezelőtt részt vettem egy két hetes hátizsákos túrán a hegyekben. Azóta is minden nap hálás vagyok, hogy vízszintesen alhatok :D

Meg kell találnod az élet apró örömeit. Ha máshogy nem veszed őket észre, akkor úgy hogy lemondasz róluk egy ideig.

2022. márc. 1. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!