Ki mit csinál unalom ellen? Ha már minden unalmas?
Figyelt kérdés
Fiatal lány vagyok egyedül élek, és már beleőrülök a karanténba a munkahelyem megszűnt, már mindent kitakarítottam itthon, mindent megcsináltam, szórakoztató eszközeim nincsennek (pl. Tv, notebook, tablet) csak a teló, néha főzök, házimunkát csinálok de az nem tart több óráig, olvasás nem köt le, nincsennek is könyveim
Hát így elég nehéz, ha hobbid nincs, hasznosat pedig nem tudsz csinálni....
Nekem alig van időm azokra amiket szeretek csinálni. :D
Átlagos esetben mit szoktál csinálni a munkán kívül?
2020. ápr. 7. 15:45
2/13 anonim válasza:
Ha en most 3 hetig nem tehetnem ki a labam a lakasbol sem unatkoznek 1 percig sem :/ pedig nem nagyon van hobbim.
keress egy online kurzust es tanulj valamit addig.
2020. ápr. 7. 15:57
3/13 A kérdező kommentje:
Alapból reggeltől estig dolgoztam aztán mentünk ide-oda pl vásárolni, kajálni, bulizni, szórakozni, sétálni stb.
2020. ápr. 7. 16:05
4/13 anonim válasza:
Hú, ez elég borzalmasan hangzik. :D
Amúgy ezekből több is abszolválható videochat használatával ideiglenesen. Mi is így tartottunk "családi ebédet" a hétvégén, nem volt olyan mint élőben, de a lehetőségekhez képest elég jól sikerült.
Sétálni lehet továbbra is, csak olyan helyeken ahol nincsenek mások. De a lakáson belül is lehet mozogni.
2020. ápr. 7. 16:11
5/13 anonim válasza:
Ha ideáig nem volt hobbid akkor keress. Pl én imádtam rajzolni de évek óta nem nyúltam ceruzához, most karantén alatt pedig elővettem a digitális rajztáblámat végre és kis türelmet fordítottam magamra míg újra belerázódtam a rajzolásba. Ezen kívül elkezdhetsz edzeni, pszihológiáról vagy táplálkozásról vagy akármiről olvasni (ne mondd el senkinek de vannak könyvek ingyen googlen ha jól keresed meg őket)
Az a helyzet hasonlóképpen vagyok, de igazából kora esténként egy-két haverral kiülünk iszogatni, meg sétálunk erdőbe. Próbálom betartani a "maradjotthont" nappal, de kell a kikapcsolódás, kell a minimális közösségi élet.
2020. ápr. 7. 16:35
8/13 anonim válasza:
7es valaszolo. Mind szep es jo, de ott a hiba, h 1-2 haverral... ha nem egy haztartasban eltek, ne csavarogj veluk!
2020. ápr. 7. 16:40
9/13 anonim válasza:
Van jó sok ingyenes videochat alkalmazás ahol most lehet a haverokkal dumálni.
2020. ápr. 7. 16:51
10/13 anonim válasza:
Új tevékenység megtanulása neten keresztül, online tanfolyam által? Pl.: kötés, varrás, főzés, sütés. Vagy online munka? Lehet egyszerűbb módon is sportolni otthon, pl.: szobakerékpár-, boxzsák-boxkesztyű vétele. Beszélgetés neten.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!