Ki mit csinál unalom ellen? Ha már minden unalmas?
Figyelt kérdés
Fiatal lány vagyok egyedül élek, és már beleőrülök a karanténba a munkahelyem megszűnt, már mindent kitakarítottam itthon, mindent megcsináltam, szórakoztató eszközeim nincsennek (pl. Tv, notebook, tablet) csak a teló, néha főzök, házimunkát csinálok de az nem tart több óráig, olvasás nem köt le, nincsennek is könyveim
Mit csinálhatnék még?
2020. ápr. 7. 15:24
11/13 anonim válasza:
Szeretnék segíteni, de sajnos nem tudok :/ Én kábé az általános iskola óta egyszer se éreztem azt, hogy unatkoznék itthon.
12/13 anonim válasza:
Maszturbàlok, zenét hallgatok, írok, gyk-zok, vagy gyötrődöm azon, hogy ezt a rengeteg időt, ami most jelenleg nekem kiesik, hogy a büdös pi csàba fogom pótolni. Kint ragadtam külföldön, és itt nem korlátlan az internet, nem tudok tanulni, pedig októberben emelteztem volna, hogy mehessek egyetemre.
Gyűlölök élni mióta itt vagyok.
13/13 anonim válasza:
Sok lány a Tinderen próbálja magát szórakoztatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!