Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért unalmas minden?

Miért unalmas minden?

Figyelt kérdés

Lassan itt a nyár és soha nem tudom hogy mit csináljak.Diákmunkázom de azon kívűl itthon unatkozom.

Strand meg ilyenek kilőve mert gyűlölöm.

Néha elkezdek filmeket nézni de mindet félbe hagyom mert untat.

Baráti társaságok kilőve.

Régen szerettem a videojátékokat de ma már azok is unalmasak.

Fizetéskor venni szeretnék egy könyvet és kiolvasni.

Egyébként tényleg ennyiből áll az élet?

Dolgozol,szabadidődben pedig unatkozol?

2018. máj. 29. 20:04
 1/10 A kérdező kommentje:
18/F
2018. máj. 29. 20:07
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Fú, ettől én is szenvedtem, még harminc évesen is. A titok, hogy ha nem találsz semmit, ami lekötne, akkor ki kell fáradnod testileg-szellemileg. 2005-ben egy ilyen depressziós roham közben elkezdtem futni, konkrétan összerogyásig futottam, az segített rajtam. Aztán minden másnap futottam.
2018. máj. 29. 20:19
 3/10 anonim ***** válasza:
14%

Abból áll, amit Te gyülőlsz...és kilövöd...

Neked ez jut, Te így fogsz elni, ha nem valtoztatsz...

2018. máj. 29. 20:20
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Az eddigi nyaraim során én is szinte csak egyik napról a másikra tengtem-lengtem. De idén szeretnék változtatni ezen. Kimozdulni nem nagyon fogok, mert az igazság az, hogy nem igazán van kivel, a szüleim pedig dolgoznak. De amennyire lehet, igyekszem hasznosan eltölteni az időmet itthon. Összeírtam magamnak minimum 30 könyvcímet, bár az biztos, hogy nem fogom tudni mindet beszerezni és kiolvasni sem. Tervezek még ezenkívül rajzolni, filmet nézni például meg a hasznomra válna, ha a szünidőben foglalkoznék kicsit azokkal a tantárgyakkal, amelyekből gyenge vagyok. Gondolok itt elsősorban a matekra. 17/L
2018. máj. 29. 20:27
 5/10 anonim ***** válasza:
40%

Nem, csak neked nincs semmihez motivációd, mivel nincs célod. Ha lenne, akkor lenne motivációd és pörögnél.

Nincsenek céljaid a közeljövőben? Semmi ami előre vinne?

2018. máj. 29. 20:28
 6/10 A kérdező kommentje:

Befejezni a sulit és onnantól fogva nem tudom.

Szerintem a szakmámban(informatikai rendszerüzemeltető) se tudok elhelyezkedni mert hülye vagyok hozzá.

Akartam menni fősulira de még az érettségivel is küszködök.

Szóval nincs tervem.

2018. máj. 29. 20:36
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok az információ a fejedben. A sok információ mellé már nem ér be az élet egyszerű mivolta, és azoknak az ingerei. Egyáltalán mindent hagyj abba, és csak légy mint egy dombon ülő fűcsomó. Egy fél órát izmosan, csak ülj, és nézd a falat. Van a mondás, hogy kutyaharapás szőrével, így hát unalom ellen még masszívabb unalom. Ne csinálj semmit, csak ülj. Lényeges, hogy ülj, és ne feküdj, mert akkor talán elalszol, és az éberség elszáll. Éberen kell figyelned a semmit. Az is jó lenne, ha behunyt szemmel szemlélnéd azokat a gondolatokat a fejedben amiket nem te teszel oda, csak úgy előpattannak. Legyen zéró, a valamit akarok, benned. Ne akarj semmit, csak légy jelen. Ha minden faxa akkor lenyugszik az elméd, és utána egy kis rezzenés is izgalmas lesz.
2018. máj. 29. 20:41
 8/10 anonim ***** válasza:
62%

mert egy para gép vagy,aki szeret ázni a komfortzóna meleg hugyában.

menj heti 3x boksz edzésre,minden pénteken egy örömlányhoz dugni,szombaton meg menj le diszkóba piálj kicsit pár haverral meg szedjél fel ott egy csajt.

2018. máj. 29. 23:23
 9/10 anonim ***** válasza:
40%

Találd meg az élet apró örömeit. Hogy milyen szépen süt a nap. Foglald le magad olyan dolgokkal amik örömet okoznak. Így van, olvass el egy jó könyvet, játszd végig a Witcher 3-mat.

Másrészről egyél több csokit, és recskázz többet. És ezt nem viccből írtam

2018. máj. 31. 02:03
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem hogy lehet unatkozni. Nekem majdnem minden napra van programom. Nincs sok barátom de a hetem legalább 5szor elmegyünk ide vagy oda na meg ugye ott a barátom is vele is sok időt töltök. Amúgy ha otthon vagyok egymagam én is szenvedek szóval csak is van már társaság akit bírsz és hétvégenként menjetek vhova
2019. júl. 3. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!