Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért ilyen unalmas minden?

Miért ilyen unalmas minden?

Figyelt kérdés

Rettentő unalmasak a napjaim.Minden olyan egyforma,unalmas. Mitől lehet ez?Régebben élveztem az életet,most meg utálok élni.

Párom sincs mostanában.Nincs kedvem,hangulatom semmihez,de ebbe beleőrülök nagyon hamar.Voltam pszichiáternél korábban,több alkalommal is,de nem segített semmit.

2022. febr. 28. 12:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
70%
Ez épp fordított irányú összefüggés, mint hiszed. Indulj el kifele a 4 fal közül, menj helyekre, csinálj dolgokat, és mindjárt boldogabb leszel.
2022. febr. 28. 12:50
 12/25 anonim ***** válasza:
25%

Covid, háború, bezártság, tél vége, magány.

Mitől lenne jó kedved?

Hamarosan jön a tavasz, a nyár, biztos jobban fogod magad érezni.

2022. febr. 28. 12:59
 13/25 anonim ***** válasza:
78%

Ismerős érzés! Ez a mókuskerék - effektus! Vagyis, mindig minden ugyanolyan minden nap, minden héten!

Az ember felkel, dolgozik, eltelik szinte az egész nap, marad néhány óra szabadideje, lefekszik aludni, majd megint kezdődik minden elölről.

Ráadásul, jó, ha egy héten van kettő nap szabadnapja, amit magára fordíthat! A többi 5 nap munkával telik! Elég igazságtalan az élet!

A kiégést úgy lehet mérsékelni, hogy az embernek van valamilyen hobbija, amit űz a szabadidejében!

Én például konditerembe járok meg baromfiaim vannak! Ez a két hobbi már több nehéz időszakon átsegített az életemben!

Keress magadnak valami hobbit, amit nagyon szeretsz csinálni! Hidd el, mennyivel jobb lesz a kedved, a hangulatod!

2022. febr. 28. 13:41
 14/25 anonim ***** válasza:

Ami fontos, hogy olyan jobbos legyen, ahol emberek között vagy! Több jóbarátomat is társaságban ismertem meg!

Olykor muszáj emberek közé járni!

2022. febr. 28. 13:46
 15/25 anonim ***** válasza:
10%
Ne aggodj, napokon belül atomháború lesz, és akkor nem fogsz unatkozni pár évig az biztos.
2022. febr. 28. 15:00
 16/25 anonim ***** válasza:
te amúgy nézel tévét, hallgatsz híreket??
2022. febr. 28. 15:41
 17/25 anonim ***** válasza:
Azért unalmas minden mert depressziós vagy. Menj pszichologushoz meg probalj meg egy masik pszichiatert.
2022. febr. 28. 15:57
 18/25 anonim ***** válasza:

Lehet, kicsit a covid okozta bezártság is megártott?! Kevesebb program. Nekem mindig segít, ha kortársak közé kimerészkedem, pedig néha erőltetnem kell.

Amikor még voltak álmaid, céljaid, mik voltak azok? Porold le ezeket! Vagy keress ilyeneket, ha nincsenek. Egyébként a lélekgyógyászok sokfélék, nem mindegyik tud mindenkinek segíteni, valahogy kell egy passzolás. Sokféle terápia is van, meg az is kell, hogy a páciens törekedjen a megoldásra, ne csak a dokitól várja a megoldást. Írom ezt az ötödik terápiámra várva!

Hajrá!

49f

2022. febr. 28. 16:10
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
Céltalan, értelmetlen és értéktelen a modern emberek élete. Az tudom mondani, hogy ránk is fér már egy komolyabb háború.
2022. febr. 28. 17:10
 20/25 anonim ***** válasza:
Nekem sem valami fényesek a napjaim, de arra gonoldolok mostmár egyre jobbra lesz, jön a tavasz, úgy látszik a covid is véget ér már,nem kell parázni, nem kell mindig mindenben a negatívat látni, menj el sétálni, nézz meg egy vidám filmet, bármi csak tereld el a gondolataid ilyen dolgokról. Nekem is csak akkor jön elő ha a négyfalközt ülök és gondolkodom úgy persze hogy besokal az ember egy idő után.Én a háborúval úgy vagyok lesz ami lesz, ha megkell halni akkor ennyi.
2022. febr. 28. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!