Nagyon magányos vagyok! Hogy lehet könnyen kibírni? Évek óta szenvedek az egyedül léttől.Feleslegws embernek érzem magam.Semmi nincsen ami örömet okozna!32f
Figyelt kérdés
2022. febr. 27. 16:36
11/14 anonim válasza:
#9-es!
Nem is mondasz hülyeséget... Én hasonló problémákkal küzdök elég régóta. 24 éves vagyok, és én is egyedül vagyok, nincsen senkim. Korábban pizzáztam jó két évig vendéglátásban, ott elvoltam a kollégákkal, és az emberekkel. Most ugyan gyárban dolgozom, de lehet érdemes lenne akkor 1-2 napokat bevállalni dolgozni, hogy hátha megjön a kedvem nekem is az ismerkedéshez, újra. Meg egyáltalán ahhoz, hogy emberek között legyek. Mert ez az egyedüllét és a magány lassan már kikészít, és már én sem erre vágyok.
12/14 anonim válasza:
Ha van kedved beszélgetni, írj.
13/14 anonim válasza:
Én szívesen barátkozok, ha igazi barátot keresel, akivel bármit megtudsz beszélni és olyan távolságon belül vagy, ami nem zárja ki a találkozást. Nekem sincsenek se rokonaim, se barátaim és régóta magam alatt vagyok ezért. Írj pár mondatot magadról, ha akarsz, hátha találunk közös szót. 35F
14/14 anonim válasza:
Élj a lehetőséggel, kérdező, írj az előző válaszolónak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!